Kvällens filmer: Spider-Man, Baksmällan, X-men: Apocalypse

Spider-Man

Idag onsdag den 23 mars sänds följande filmer på TV: Spider-Man, Baksmällan, X-men: Apocalypse

Spider-Man

Spider-ManAmerikansk action från 2002. Den blyge studenten Peter Parker blir biten av en radioaktiv spindel, vilket ger honom fantastiska och unika superkrafter. Men med tiden lär han sig att med sådana krafter, krävs också ett stort ansvarstagande. Peter svär att viga sitt liv åt att bekämpa brottsligheten. The Green Goblin, som egentligen heter Norman Osborn, är Spidermans ärkefiende. Ett kemiskt experiment exploderade i hans ansikte, det ökade hans intelligens och styrka men gjorde honom också galen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:30. Läs mer om Spider-Man

Baksmällan

BaksmällanAmerikansk komedi från 2009. Fyra killar åker till Las Vegas på svensexa. Tolv timmar efter första drinken vaknar tre av dem upp med minnesförlust och brudgummen saknas helt. För att hitta sin vän måste de nu rekonstruera gårdagskvällen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Baksmällan

X-men: Apocalypse

X-men: ApocalypseAmerikansk action från 2016. I det förhistoriska Egypten regerar den mäktiga En Sabah Nur. Efter ett uppror hamnar han i dvala och begravs i en pyramid. Han vaknar upp igen 1983 med ett enormt hämndbegär och världen står handfallen inför hans makt. De enda som kan stoppa honom är Professor X, Magneto och de andra mutanterna.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om X-men: Apocalypse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *