Kvällens filmer: Spider-Man: Far From Home, Ensam hemma 2 – vilse i New York,…

Spider-Man: Far From Home

Idag söndag den 18 december sänds följande filmer på TV: Spider-Man: Far From Home, Ensam hemma 2 – vilse i New York, Grown Ups 2, The Matrix Reloaded, 47 Ronin, Ett päron till farsa firar jul, Sisters, A Dream of Christmas, The Christmas Promise

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From HomeVår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ett antal attacker som skapar förödelse över hela kontinenten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Spider-Man: Far From Home

Ensam hemma 2 – vilse i New York

Ensam hemma 2 - vilse i New YorkFamiljen McAllister ska åka på julsemester till Florida men glömmer sin son Kevin på flygplatsen. Kevin lyckas komma på ett plan till New York där två gamla fiender till Kevin, tjuvarna Harry och Marv, dyker upp.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:20. Läs mer om Ensam hemma 2 – vilse i New York

Grown Ups 2

Grown Ups 2Lenny och hans familj har återvänt till staden där han växte upp. Sista skoldagen innan sommarlovet är det dags för hela gänget att återförenas igen. Det blir en dag full av överraskningar och denna gång får de vuxna dra lärdom av sina barn.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Grown Ups 2

The Matrix Reloaded

The Matrix ReloadedNeo och hans rebeller kämpar för att rädda mänskligheten och har 72 timmar på sig att stoppa 250 000 maskiner från att förgöra den hemliga staden Zion.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om The Matrix Reloaded

47 Ronin

47 RoninKai, en utböling går med i gänget 47 Ronin, lett av Oishi. Tillsammans söker de hämnd mot den ondskefulle härskare som dödade deras ledare och fördrev deras folk.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 47 Ronin

Ett päron till farsa firar jul

Ett päron till farsa firar julDet är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för Clark, hans fru Ellen och deras två barn. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:00. Läs mer om Ett päron till farsa firar jul

Sisters

SistersTvå systrar har tappat kontakten men återförenas i sitt barndomshem dit de kommit för att rensa ur sitt gamla rum innan deras föräldrar säljer huset. För att återuppleva sin ungdoms glansdagar bestämmer de sig för att ställa till med en fest i sann high school-anda för sina gamla klasskamrater. Festen utvecklar sig snart till den typ av urspårade tillställningar som ett gäng vuxna människor kan behöva.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Sisters

A Dream of Christmas

A Dream of ChristmasEn ung gift kvinna känner sig rastlös och önskar sig att få leva som singel igen. En julängel uppfyller hennes önskan och hon får chans att prova livet hon skulle ha levt om hon inte mött sin man.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om A Dream of Christmas

The Christmas Promise

The Christmas PromiseNicole drabbas av sorg men lär sig att hitta vägen framåt med hjälp av snickaren hon anlitat för att renovera huset där det var tänkt att hon och fästmannen skulle bo.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The Christmas Promise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *