Kvällens filmer: Spider-Man, Harry Potter och den flammande bägaren,…

Spider-Man

Idag tisdag den 28 december sänds följande filmer på TV: Spider-Man, Harry Potter och den flammande bägaren, Ghostbusters, Skyscraper, Die hard 2, About time, Jagad, Safe house, Hajen 2, Miss Christmas, Sällskapsresan, Sällskapsresan, Bageriet på Portobello Road, Holiday for heroes

Spider-Man

Spider-ManAmerikansk action från 2002. Den blyge studenten Peter Parker blir biten av en radioaktiv spindel, vilket ger honom fantastiska och unika superkrafter. Men med tiden lär han sig att med sådana krafter, krävs också ett stort ansvarstagande. Peter svär att viga sitt liv åt att bekämpa brottsligheten. The Green Goblin, som egentligen heter Norman Osborn, är Spidermans ärkefiende. Ett kemiskt experiment exploderade i hans ansikte, det ökade hans intelligens och styrka men gjorde honom också galen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:30. Läs mer om Spider-Man

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägarenBrittisk äventyrsaction från 2005. Voldemort hemsöker Harrys drömmar medan elever från tre magikerskolor gör sig redo inför den stora Triwizard-turneringen. Harry är egentligen för ung för att delta men tvingas in i tävlingen när den flammande bägaren kastar ur sig hans namn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:50. Läs mer om Harry Potter och den flammande bägaren

Ghostbusters

GhostbustersAmerikansk actionkomedi från 1984. När Peter, Raymond och Egon blir utsparkade från universitetet efter att ha forskat i övernaturliga fenomen bestämmer de sig för att starta eget. De öppnar en firma som specialiserar sig på att jaga bort och fånga spöken med en specialbyggd maskin. Det dröjer inte länge förrän de lyckas fånga sitt första spöke och framgångarna låter inte vänta på sig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:55. Läs mer om Ghostbusters

Skyscraper

SkyscraperAmerikansk action från 2018. En säkerhetsexpert måste ta sig in en brinnande skyskrapa, 225 våningar upp, för att rädda sin familj som är tillfångatagna av ett gäng kriminella.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Skyscraper

Die hard 2

Die hard 2Amerikansk action från 1990. Kriminalaren John McClane dras in i en katt-och-råttalek när flygplatsen i Washington D.C belägras av en elitstyrka. Det blir en kamp mot klockan då hans fru befinner sig på ett plan som inte kan landa och vars bränslenivå stadigt sjunker.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Die hard 2

About time

About timeBrittisk romantisk komedi från 2013. När Tim fyller 21 år får han av sin far reda på den stora familjehemligheten: Han kan resa tillbaka i tiden. Tim börjar återvända till mindre lyckade sekvenser för att få allt perfekt. Inte bara för sig själv, utan för alla han bryr sig om. Och huvudmålet är att vinna den vackra Marys hjärta. Men kärleken är inte enkel, inte ens om man får hur många chanser som helst.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om About time

Jagad

JagadAmerikansk actionthriller från 1993. Läkaren Richard Kimble döms för mordet på sin fru trots att han är oskyldig och vet vem mördaren är – en enarmad man. Under en fångtransport lyckas han fly och ger sig själv efter mördaren, med en nitisk delstatssheriff i hälarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:00. Läs mer om Jagad

Safe house

Safe houseAmerikansk thriller från 2012. Tobin Frost är CIA:s farligaste avhoppare som dyker upp igen efter ett helt decennium på rymmen. Tidigare var han en av underrättelsetjänstens bästa agenter, men nu överför han tillgångar och säljer information till vem som helst med pengar. När hans gömställe i Sydafrika stormas av legosoldater flyr han tillsammans med en nyrekryterad agent. Nu måste de omaka bundsförvanterna hålla sig vid liv tillräckligt länge för att få reda på vem som vill döda dem.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Safe house

Hajen 2

Hajen 2Amerikansk rysare från 1978. Den fruktade jättehajen som polischef Brody dödade för fyra år sedan var inte den enda som fanns i havet vid den lilla badorten. Den nya mördarhajen angriper tio små segelbåtar fulla med ungdomar. Ombord på en av båtarna finns Brodys två söner och Brody hamnar i en kamp mot tiden för att hindra hajen att skörda nya offer.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Hajen 2

Miss Christmas

Miss ChristmasAmerikansk romantisk julfilm från 2017. Holly är staden Chicagos officiella julgransfinnare med smeknamnet Miss Christmas. När årets julgran visar sig extra svår att hitta får hon ett brev från en liten pojke och reser till hans lilla hemstad. Väl där visar det sig att pojkens far inte alls vill skiljas från granen. Medan Holly försöker övertala honom tvingas hon omvärdera vad julen betyder för henne.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Miss Christmas

Sällskapsresan

SällskapsresanSvensk komedi från 1980. Det är grisfest på Kanarieöarna i jultid och där befinner sig Stig Helmer Olsson på sin allra första utlandsresa. Han vet inte att doktor Levander, som hjälpt honom få bukt med sin flygrädsla och som skall köpa hus på Kanarieöarna lurat honom att smuggla ett paket med svarta pengar från Sverige.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00. Läs mer om Sällskapsresan

Sällskapsresan

SällskapsresanSvensk komedi från 1980. Det är grisfest på Kanarieöarna i jultid och där befinner sig Stig Helmer Olsson på sin allra första utlandsresa. Han vet inte att doktor Levander, som hjälpt honom få bukt med sin flygrädsla och som skall köpa hus på Kanarieöarna lurat honom att smuggla ett paket med svarta pengar från Sverige.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Sällskapsresan

Bageriet på Portobello Road

Bageriet på Portobello RoadFast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar äventyret med att etablera ett bageri mitt i London, fyllt av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:45. Läs mer om Bageriet på Portobello Road

Holiday for heroes

Holiday for heroesAmerikanskt drama från 2019. Audrey och soldaten Matt har brevväxlat i ett helt år och nu ska de få chansen att ses på riktigt för första gången. Kommer julens magi göra deras möte förtrollat och låta deras förhållande lämna brevpappret?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Holiday for heroes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *