Kvällens filmer: Spider-Man: Homecoming, The fate of the furious, Hobbit: En…

Spider-Man: Homecoming

Idag lördag den 16 april sänds följande filmer på TV: Spider-Man: Homecoming, The fate of the furious, Hobbit: En oväntad resa, The dark knight, Matrix reloaded, Bohemian Rhapsody, Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott, Pitch perfect 2, Tillbaka till framtiden del 2, Brokeback Mountain, The girl in the spider’s web, Polisskolan 2: Första uppdraget

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: HomecomingAmerikanskt äventyr från 2017. Peter Parker försöker att leva upp till sin persona som den älskade Spindelmannen. Exalterad över hans korta räd med Avengers, återvänder han hem, under hans nya mentor Tony Starks vaksamma öga. Peter försöker att falla tillbaka till sina normala dagliga rutiner – distraherad av tankar om att bevisa att han är mer än vad han visat – men när Vulture framträder som ett nytt hot, kommer allt som Peter håller kärt att vara i fara.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Spider-Man: Homecoming

The fate of the furious

The fate of the furiousAmerikansk action från 2017. Nu när Dom och Letty är på sin smekmånad och Brian och Mia har gått i pension har resten av gänget har blivit rentvådda. Det globetrottande ligan har därmed funnit en glimt av hur ett normalt liv kan se ut. Men när en mystisk kvinna förför Dom in i brottsvärlden ser han ingen väg ut samtidigt som han också sviker de som står honom närmast. De kommer alla att möta prövningar som kommer att testa dem som aldrig tidigare. Från Kubas kust och New Yorks gator till de isiga fjällen på det arktiska Barentshavet—vårt favoritgäng korsar världen för att stoppa en anarkist från att åstadkomma kaos på världens scen och för att få hem mannen som gjorde dem till en familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The fate of the furious

Hobbit: En oväntad resa

Hobbit: En oväntad resaAmerikanskt äventyr från 2012. Hoben Bilbo är på väg österut tillsammans med 13 dvärgar och trollkarlen Gandalf. Deras mål är att återta en stulen skatt. Skatten vaktas av den fasansfulla draken Smaug. Under resans gång träffar Bilbo på varelsen som kommer att förändra hans liv för alltid, Gollum.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00. Läs mer om Hobbit: En oväntad resa

The dark knight

The dark knightAmerikansk action från 2008. Gothams mörke hämnare ställs mot sin mest diaboliska fiende – Jokern. Till sin hjälp har Batman polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The dark knight

Matrix reloaded

Matrix reloadedAmerikansk science fiction från 2003. Agent Smith klonar sig. Neo flyger, men kanske kan inte ens den utvalde, trots nya häpnadsväckande krafter, stoppa maskinarméns framfart.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Matrix reloaded

Bohemian Rhapsody

Bohemian RhapsodyEn hyllning till Queen och deras sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar, när de nästan splittrades på grund av Mercurys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då de levererade ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Bohemian Rhapsody

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brottBrittiskt äventyr från 2018. I uppföljaren till Fantastiska vidunder flyr trollkarlen Grindelwald undan rättvisan och samlar anhängare som inte känner till hans mörka agenda. Renblodstrollkarlar ska styra över alla icke-magiska varelser. För att stoppa hans planer tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev, magizoologen Newt Scamander, i jakten på Grindelwald.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:25. Läs mer om Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Pitch perfect 2

Pitch perfect 2Amerikansk musikalkomedi från 2015. Det har gått tre år sedan Barden Bellas blev den första gruppen enbart bestående av kvinnor som vunnit en nationell titel. Allt går bra fram till att ett slarvigt framträdande för presidenten på Lincoln Center orsakar en skandal vilket leder till spänningar inom gruppen. Men nu när VM i Köpenhamn närmar sig måste tjejerna skärpa sig och hjälpas åt så att de kan få sin upprättelse.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Pitch perfect 2

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:00. Läs mer om Tillbaka till framtiden del 2

Brokeback Mountain

Brokeback MountainAmerikanskt drama från 2005. Jack och Ennis jobb är att bevaka boskap på ett ödsligt berg i Wyoming. Utlämnade åt varandra utvecklas ett vänskapsband som övergår till kärlek. När sommaren är slut skiljs de två och båda möter kärleken på annat håll och bildar familj. Men de kan inte glömma varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:00. Läs mer om Brokeback Mountain

The girl in the spider’s web

The girl in the spider's webAmerikansk action från 2018. Den unga hackern Lisbeth Salander och journalisten Mikael Blomkvist har fastnat i ett nät av spioneri, cyberkriminella och korruption. Det leder dem högt upp till den politiska makteliten.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:45. Läs mer om The girl in the spider’s web

Polisskolan 2: Första uppdraget

Polisskolan 2: Första uppdragetAmerikansk komedi från 1985. En grupp av polisskolans elever får jobb i ett polisdistrikt som trakasseras av en liga. Chefen är bror till skolans rektor och hotas med avgång om inte distriktet rensas upp. En annan polis trånar efter chefsstolen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:05. Läs mer om Polisskolan 2: Första uppdraget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *