Kvällens filmer: Spiderwick, When a Stranger Calls, Resid…

Spiderwick, When a Stranger Calls, Resident Evil, Changeling, Bring It On, Perfect Strangers, Sleepers, The golden child, Min fröken är en utomjording, Fired Up!, The One, Gone

Spiderwick

20:00 – 22:00

Amerikanskt äventyr från 2008. Tvillingbröderna Jared och Simon flyttar tillsammans med sin syster Mallory och mamma till ett nedslitet höghusområde. En flytt de inte är så glada över tills de plötsligt upptäcker att det finns en parallellvärld där. En värld där det finns älvor, troll och andra varelser (n)

When a Stranger Calls

22:55 – 00:40

When a Stranger CallsJill Johnson har precis installerat sig i det tjusiga men avlägsna huset för att sitta barnvakt, som hon har gjort så många kvällar förut. När barnen har somnat låser hon dörren, slår på larmet och har sedan hela kvällen på sig att utforska det vackra huset och den välfyllda kylen. Snart börjar en hotfull främling ringa och Jill börjar gripas av panik.

Resident Evil

00:55 – 02:50

Resident EvilThe Umbrella Corporation är ett av världens största företag inom bioteknik och läkemedel. När ett experiment går katastrofalt snett sprids ett smittosamt och dödligt virus i laboratoriet. För att hindra viruset från att spridas över jorden får en kommandostyrka uppdraget att gå in och isolera det.

Changeling

21:00 – 23:20

ChangelingAmerikansk långfilm från 2008. (Changeling) Christine Collins är en ensamstående mamma, vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Bring It On

20:00 – 21:55

Bring It OnTorrance är den nya kaptenen för Torosskolans populära hejarklack. Men hennes ställning hotas när hon upptäcker att den förra kaptenen kopierat konkurrentens rutiner!

Perfect Strangers

21:55 – 00:05

Perfect StrangersLloyd bor i New York och Susie i London, båda jobbar för samma reklambyrå. De byter jobb och bor i varandras hem. Efter att ha gjort sig hemmastadda i varandras hem konsulterar de varandra via telefon, och det dröjer inte länge innan vänskapen övergår i kärlek.

Sleepers

00:35 – 03:20

SleepersStjärnspäckat och Oscarnominerat drama om fyra pojkar som gör ett misstag som förändrar deras liv för alltid. Deras lek leder till att en äldre man blir allvarligt skadad. De skickas till ungdomsvårdskolan Wilkinson Center, där de ska sona sitt brott. Men istället för vård utsätts de för en förnedrande behandling med misshandel och sexuella övergrepp. Många år senare får de plötsligt tillfälle att hämnas på dem som plågade dem på Wilkinson Center…

The golden child

00:00 – 01:55

The Golden ChildAmerikansk komedi från 1986. En frilansande socialarbetare ska leta reda på ett mycket speciellt barn, kallat the golden child. På grund av sina magiska krafter har barnet blivit kidnappat. Sökandet drar honom in i ett fantastiskt äventyr och för honom från Kalifornien till Kina, från helvetets portar till kanten av evigheten. Åldersgräns 15 år.

Min fröken är en utomjording

01:55 – 03:50

Min fröken är en utomjordingDansk dramathriller från 2007. Carl går i sjätte klass när de får en ny vikarie, Ulla. Redan från start märker Carl och hans klasskamrater att det är något märkligt med henne. Hon beter sig konstigt och är väldigt elak mot eleverna. Snart börjar Carl misstänka att Ulla inte är mänsklig utan en utomjording. Åldersgräns 11 år.

Fired Up!

21:00 – 22:55

Fired Up!Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i Cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer. Killarna kan inte tänka sig något bättre, tills Shawn blir tokförälskad i Carly som misstänker att de bryr sig mer om tjejerna än om sporten. Shawn gör nu sitt allt för att övertyga Carly att de visst är där för att de brinner för Cheerleading, inget annat!

The One

22:55 – 00:35

The OneVi befinner oss i en nära framtid när teknologin under namnet ”quantum tunneling”, gjort det möjligt för människan att existera i flera parallella universum samtidigt. Men ett antal kriminella missbrukar tyvärr systemet, vilket innebär att man blir tvungen att upprätta den ”multiuniversella” myndigheten MVA (Multi-Verse Authorities). Men en dag står MVA inför stora problem, då agenten Gabriel Yulaw (Jet Li) plötsligt hoppar av. Genom att resa från ett universum till ett annat, börjar han ta livet av sina egna parallella jag och för varje mord skaffar han sig bara större och större makt. Ryktena säger att när det bara finns en enda existerande Yulaw kvar, har han planer på att bli den ultimata härskaren över alla de parallella universa som finns. Men det finns en Gabriel Yulaw kvar, en Yulaw som lever i ”vårt” universum. Oförklarligt nog upplever han plötsligt att han blir starkare och starkare. Samtidigt, hack i häl på jakt efter den onde Yulaw, befinner sig Yulaws före detta kollega inom MVA, Harry Roedecker (Delroy Lindo) och hans nya kollega Evan Funsch (Jason Statham). Text-TV s. 690.

Gone

03:20 – 04:45

GoneEtt ungt brittiskt par reser genom den australiska vildmarken. Mitt ute i ingenstans möter de en karismatisk amerikan. Men ju bättre de lär känna honom, desto mer växer deras misstänksamhet kring hans baktankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *