Kvällens filmer: Spring Breakdown, I hennes skor, Freedom…

Spring Breakdown, I hennes skor, Freedomland, Office space, 14 hours

Spring Breakdown

17:15 – 18:55

Spring BreakdownBästa vännerna Gayle, Becky och Judi är 30+ och har alltid drömt om att vara snygga och populära. Men i själva verket har de aldrig vuxit ifrån nörd-stadiet.

I hennes skor

21:00 – 23:40

I Hennes SkorSystrarna Maggie och Rose har ingenting gemensamt förutom skostorleken. De är helt olika när det gäller värderingar, mål och personlig stil, men är trots detta bästa vänner. Maggie är partytjejen som knappt tog examen från high school, byter jobb oftare än hon byter strumpor och tror att hennes största tillgång är utseendet.

Freedomland

23:40 – 01:55

FreedomlandDå en ensamstående mamma beskyller en svart man för att ha rövat bort hennes son blir det upptakten till rasmotsättningar. En svart polis och en vit socialarbetare samarbetar för att lösa försvinnandet. Fallet visar sig dock vara mer komplicerat än de någonsin kunnat ana.

Office space

22:00 – 23:45

Office SpacePeter Gibbons är en kontorsarbetare som tröttnat på sitt tråkiga liv. En dag besöker han en terapeut som hypnotiserar honom. Det hela resulterar i att han får en ny inställning till livet. Och mot förmodan förbättrar detta hans karriär – trots att han bryter mot alla regler.

14 hours

02:15 – 04:10

Amerikanskt drama från 2005. Houston drabbas av en av de värsta stormarna i mannaminne. På ett av stadens sjukhus kämpar personalen mot klockan för att hinna evakuera hundratals patienter i säkerhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *