Kvällens filmer: Spy kids, Observe and Report, Hancock, Ä…

Spy kids, Observe and Report, Hancock, Änglar och demoner, Godzilla, Ready to rumble, X-Men origins, Out of Sight, Dead Silence, Mayday

Spy kids

20:00 – 22:00

Spy KidsAmerikansk komedi från 2001. Carmen och Juni tycker att deras föräldrar är trista men det de inte vet är att de en gång i tiden var toppagenter. De gav upp det livet när de bildade familj för att leva ett vanligt liv. När flera av deras gamla kollegor försvinner blir makarna Cortez tvungna att återvända till livet som spioner. Men när de också försvinner hänger det på Carmen och Juni att försöka rädda sina föräldrar och världen (n)

Observe and Report

22:00 – 23:45

Observe and ReportRonnie Barnhardt jobbar som säkerhetschef på ett köpcentrum. När en pervers blottare börjar utsätta besökarna för otrevliga syner ser Ronnie sin chans att få sina drömmar uppfyllda. Blottaren kan bli hans fribiljett in i poliskåren och dessutom ge honom chansen att dejta tjejen han drömmer om, den heta expediten på skönhetsavdelningen.

Hancock

22:00 – 23:30

HancockAmerikansk långfilm från 2008. John Hancock är osårbar och den ende människan i världen som kan flyga. Men då hans hans hjältedåd orsakar stora materiella skador är han inte populär hos alla. han är alkoholiserad och efter ett kostsamt ingripande vill polisen sätta Hancock i fängelse. Han tar då kontakt med en PR-konsult som han hoppas ska kunna få honom på fötter igen. Mötena med PR-konsultens fru blir dock alltmer intensiva.

Änglar och demoner

20:00 – 22:45

Strax efter påvens död, dör även de kardinaler som tippats bli hans ersättare, en efter en. Alla ledtrådar pekar åt broderskapsorden Illuminati. Men Illuminati finns inte längre – eller gör de det? Vatikanen kontaktar Professor Langdon från Harvard för att få bukt på morden. Tillsammans med den vackra vetenskapskvinnan Vittoria Vetra ger han sig ut i den romerska natten för att dechiffrera symbolers dolda mening. Utredningen leder dem inte bara i famnen på en skräckinjagande opponent, men även till en upprörande upptäckt och en chockerande insikt.

Godzilla

22:45 – 01:30

GodzillaEn bländande blixt klyver den ödsliga natthimlen. Tusentals kilometer därifrån slukar havet plötsligt en oljetanker. Fiskebåtar dras ner i oförklarligt svällande vågor. Gigantiska fotspår plöjer en illavarslande stig genom Panama och Jamaicas stränder. Orsaken? Ett enormt odjur, en mutant som fötts på grund av flera års atomsprängningar, ett djur som ödelägger allt som kommer i dess väg – och som är på väg mot New York… Nu måste två tv-reportrar, en vetenskapsman, en gåtfull fransk försäkringsagent och hela den amerikanska armén förena sina krafter för att övervinna detta enorma odjur som hotar inta Manhattan. Text-TV s. 690.

Ready to rumble

01:30 – 03:20

Ready to RumbleVännerna Gordie Boggs och Sean Dawkins har mycket gemensamt. Båda bor hos sina mammor, arbetar på skitjobb och har stora svårigheter att skaffa tjejer. Dessutom har de en gemensam idol – brottaren Jimmy King. Varje fredag åker de för att se honom brottas på den lokala brottningsarenan. Men en vacker dag ser den opålitlige chefen för arenan till att King förlorar sin ärofyllda titel och det ser ut som stjärnans karriär är slut för gott. Gordie och Sean vill inte finna sig i detta. De bestämmer sig för att söka sanningen och hjälpa sin idol att återerövra titel och ära. Text-TV s. 690.

X-Men origins

21:30 – 22:00

Amerikansk action från 2009. De två bröderna Logan och Victor är mutanter, födda för 200 år sedan, och de har bara varandra. I modern tid blir de rekryterade tillsammans med andra mutanter av major Stryker. Under ett uppdrag i Nigeria där de söker efter ett värdefullt föremål och byborna vägrar tala om var det finns beordrar Stryker teamet att döda invånarna. Logan vägrar och lämnar både uppdraget och sin bror. och flyr till Kanada där han träffar Kayla och blir förälskad. Men hans förflutna kommer i kapp honom. Åldersgräns 15 år.

Out of Sight

23:00 – 01:25

George Clooney spelar en yrkesrånare som har mer charm än förstånd. Jennifer Lopez spelar en exemplarisk FBI-agent som präglas av kärleksdrömmar. Trots sina uppenbara olikheter dras de ändå till varandra i denna komedi baserad på Elmore Lepnards novell, regisserad av Steven Soderbergh.

Dead Silence

03:20 – 04:45

Dead SilenceDet unga paret Lisa och Jamie Ashen tar emot ett mystiskt paket som innehåller en obehaglig buktalardocka. Kort därefter blir Lisa brutalt mördad och Jamie är huvudmisstänkt i utredningen. I ett försök att bevisa sin oskuld reser Jamie till sin hemstad där han undersöker en gammal spökhistoria. Enligt legenden hemsöker Mary Shaw staden och dess invånare med hjälp av sina buktalardockor, som hämnd för vad som hände henne för många år sedan.

Mayday

03:35 – 05:20

MaydayAmerikanskt drama från 2005. När ett plan är på väg från USA till Tokyo träffas det av misstag av en amerikansk missil. Kaos utbryter och nu är det upp till piloten att ta kontroll över planet och rädda passagerarnas liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *