Kvällens filmer: Stardust, Ond aning, Polisskolan 2 – För…

Stardust, Ond aning, Polisskolan 2 – Första uppdraget, Släkten är värst, Orphan, Scooby Doo, Holiday, Twins, Sex and the city, Vittne till mord, American Dreamz, The Ringer, Blade, Misstänkt för mord, In Love and War, Kill Bill – Volume 2, Dark Relic, Ghost Ship

Stardust

20:00 – 22:35

StardustAmerikansk science fiction från 2007. Tristan bestämmer sig för att gå över muren som skiljer hans hemby från den magiska världen Stormhold. Han är ute efter en fallande stjärna som ska vinna hans älskades hjärta. Det visar sig att stjärnan är en ung kvinna, och Tristan är inte den enda som är ute efter henne (n)

Ond aning

22:35 – 00:35

Amerikansk thriller från 2007. En morgon får Linda veta att hennes man omkommit i en bilolycka. Men dagen därpå upptäcker hon att han lever. Hennes omgivning tror att hon håller på att förlora förståndet men Linda förstår att hennes upplevelse är ett förebud. Nu måste hon hitta ett sätt att förhindra olyckan innan det är för sent (n)

Polisskolan 2 – Första uppdraget

18:15 – 20:00

En grupp av polisskolans elever får jobb i ett polisdistrikt som trakasseras av en liga. Chefen är bror till skolans rektor och hotas med avgång om inte distriktet rensas upp. Amerikansk komedifilm från 1985.

Släkten är värst

21:30 – 23:40

Den manliga sjuksköterskan Greg Focker och hans flickvän besöker hennes föräldrar. Det är första gången Greg möter dem och han gör sitt bästa för att de ska gilla honom men det mesta går snett. Pappan är en tuff före detta CIA-agent och har mycket bestämda åsikter om hur mannen som ska förtjäna hans dotter ska vara.

Orphan

23:40 – 02:10

OrphanEsther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som verkar vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men när familjen Coleman adopterar henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klippa. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen.

Scooby Doo

17:15 – 18:55

I den här filmen tar allas vår favorithund Scooby-Doo steget från seriefigur till filmhjälte. När det börjar hända konstigheter på nöjesfältet Spooky Island beger sig hela Mysteriegänget dit för att undersöka saken. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort för Scooby, Shaggy, Velma, Fred och Daphne (Sarah Michelle Gellar) att lösa den mystiska gåtan, särskilt när gängets gamla fiender börjar att dyka upp. Text-TV s. 690.

Holiday

21:30 – 00:15

HolidayFilmtrailermakaren Amanda från Los Angeles och journalisten Iris från London bor 800 mil ifrån varandra och har aldrig träffats, men dras ändå med samma problem: män. Amanda har just dumpat sin otrogne pojkvän och Iris trånar fortfarande efter exet Jasper Bloom, som nu ska gifta sig med kvinnan han lämnade henne för. Båda bestämmer sig för att åka på semester, och efter att ha fått kontakt med varandra genom en webbsida byter de två främlingarna hus med varandra under två veckor för att glömma sina trassliga kärleksliv. Men kärleken slår till när man minst anar det, och snart knackar drömprinsen på deras dörrar.

Twins

00:45 – 02:50

TwinsTvåäggstvillingarna Julius (Julius (Arnold Schwarzenegger) och Vincent (Danny DeVito) separeras vid födseln. Den ene växer upp på en ö i en trygg miljö medan den andre kämpar för sin överlevnad i New York. När de båda bröderna plötsligt sammanförs ger de sig in i en äventyrlig jakt på sin mamma.

Sex and the city

21:35 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2008. Carrie har levt ett hektiskt singelliv i New York men nu ska hon gifta sig. Det som till en början var tänkt som ett litet bröllop växer till enorma proportioner och brudgummen får kalla fötter. Carrie är förkrossad och till hennes undsättning kommer väninnorna Charlotte, Miranda och Samantha.

Vittne till mord

00:45 – 03:00

Amerikanskt drama från 1985. När en ung amishkvinna och hennes son blir vittnen till mordet på en hemlig narkotikaagent, blir Philadelphiapolisen John Book deras beskyddare.

American Dreamz

16:45 – 19:00

American DreamzMartin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Tweed bestämmer att det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna. Medan detta äger rum, blir USA: s president mer och mer deprimerad och förlitar sig på sina anställda, till och med när han ska agera gästdomare på TV-showen. Fantastiska nyheter för en grupp terrorister som utnyttjar tävlingsdeltagarna för att komma åt presidenten.

The Ringer

21:30 – 23:20

The RingerKomedi om två killar som bestämmer sig för att svindla Special Olympics Games, för att bli av med sina skulder. Planen är att Steve måste låtsas vara en deltagare och försöka störta den regerande mästaren, Jimmy.

Blade

23:20 – 01:45

BladeEn man vars mor blev biten av en vampyr när hon var gravid, växer upp med extraordinära krafter. Beväpnad med ett samurajsvärd av silver och kanoner som skjuter silverkulor är hans mål att jaga vampyrer och rädda ont anande offer från att bli attackerade. Blades fiender är en grupp skurkar ledda av Deacon Frost, en listig och karismatisk vampyr som tror att hans folk borde styra världen och att mänskligheten bara är till för föda. Baserad på karaktärer skapade av Marvel Comics av Marv Wolfman & Gene Colan.

Misstänkt för mord

20:00 – 22:30

Rusty Sabich är åklagare och leder utredningen av mordet på den vackra kollegan Carolyn, som han tidigare haft en affär med. Det visar sig emellertid att blodtypen och fingeravtrycken som hittas på ett whiskyglas i närheten av Carolyn lik hör till Rusty! Filmen baseras på Scott Turrows succéroman.

In Love and War

00:30 – 02:40

In Love and WarChris O’Donnell spelar den unge journalisten Ernest Hemingway, som är ambulansförare i Italien under första världskriget. Under ett arbetspass sätter han sitt liv på spel, och skadar sig allvarligt. Han blir inlagd på sjukhus där han förälskar sig i sjuksköterskan Agnes von Kurowsky (Sandra Bullock).

Kill Bill – Volume 2

02:10 – 04:35

Efter fyra år i koma är den före detta yrkesmördaren Black Mamba ute efter hämnd. Hon har redan avverkat de två översta namnen. Nu utgör det enögda blonda bombnedslaget Elle Driver och den alkoholiserade dörrvakten Budd de sista hindren innan Black Mamba kan njuta av den ultimata hämnden på mannen som skapade henne och sedan krossade henne – Bill.

Dark Relic

01:45 – 03:30

Dark RelicKlungor av stridströtta korsriddare genomsöker det heliga landet på jakt efter heliga reliker. Detta i syfte att visa att de lyckats med sitt korståg och har med sig hem något som skall hölja dem i ära. En av dessa grupper, ledda av Sir Gregory, råkar på ett stycke av den mest heliga av alla reliker. Vad de inte vet är att den blivit besudlad av en förbannelse, någonting som de dock skall komma att bli varse om.

Ghost Ship

03:30 – 05:05

Ghost ShipNär besättningen ombord räddningsfartyget Arctic Warrior upptäcker ett gammalt skepp vid namn Antonia Graza i Barents hav tror de till en början inte sina ögon. Antonia Graza ska nämligen ha förlist för över 40 år sedan. Manskapet ser ingen annan råd än att kliva ombord på den mystiska skutan för att undersöka saken lite närmare. Vad de upptäcker är minst sagt skrämmande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *