Kvällens filmer: State property – Blood on the streets, J…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: State property – Blood on the streets, Jackie Brown, Sällskapsresan 2: Snowroller, Bad teacher, Nätet

State property – Blood on the streets

Amerikansk actionfilm från 2005. Gatorna i Philadelphia är på väg att färgas röda av blod och vita av kokain när de värsta gangstrarna på östkusten tar kommandot inifrån en fängelsecell.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:40

Jackie Brown

Jackie BrownAmerikansk thriller från 1997. Flygvärdinnan Jackie Brown, smugglar svarta pengar åt vapenhandlaren Ordell. En dag grips hon av polisen och Jackie förstår att hon varken kan avslöja Ordell eller bråka med polisen. Som tur är har hon en plan, dock en livsfarlig sådan.

Trailer för Jackie Brown

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 00:10

Sällskapsresan 2: Snowroller

Svensk komedi från 1985. Stig-Helmer och hans norske vän Ole har bestämt sig för att åka på en skidresa till alperna. På resan träffar de den stressade familjen Jönsson och fabrikör Brännström och hans kamrat Hedlund. Stig-Helmer oroar sig lite eftersom han aldrig åkt slalom och bestämmer sig för att gå i skidskola. På skolan träffar han Lotta som också är nybörjare samtidigt som Ole börjar umgås med lottas vän Kärran i backarna. Det blir en fartfylld vecka både i och utanför pisten.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:00

Bad teacher

Bad TeacherAmerikansk komedi från 2011. En del lärare bryr sig bara inte ett dugg. Till exempel Elizabeth. Hon svär, är grym och olämplig. Hon dricker, knarkar och längtar efter att gifta sig med sin biljett till försörjning och sluta på sitt kassa jobb. När hon blir dumpad av sin fästman iscensätter hon sin plan att fånga en rik snygg ersättare och tävlar om hans tillgivenhet mot en överenergisk kollega, Amy. När Elizabeth också får försvara sig mot en sarkastisk, vanvördig gympalärares närmanden lär konsekvenserna av hennes vilda, skandalösa intriger hennes elever, arbetskamrater och till och med henne själv en läxa utan motstycke.

Trailer för Bad teacher

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Nätet

Amerikansk thriller från 1995. Dataprogrammeraren Angela Bennett får av misstag tillgång till den amerikanska regeringens skyddade filer på en kollegas dator. När kollegan sedan dör i en flygkrasch grips Angela av panik, men åker ändå på sin planerade semester till Mexiko. Men semestern blir allt annat än rofylld. Någon är fast besluten att se till att Angela inte ska kunna sprida sina nyvunna kunskaper. Åldersgräns 15 år.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:20