Kvällens filmer: Step Up 2, 2012, Sex, Lies & Murder, So…

Step Up 2, 2012, Sex, Lies & Murder, Solstorm, Glass House: The Good Mother

Step Up 2

16:00 – 17:50

Step Up 2Välkommen till The Streets.

2012

21:00 – 00:10

2012En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer att drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer. Detta episka äventyr gestaltar de överlevandes heroiska och omöjliga kamp.

Sex, Lies & Murder

00:45 – 02:25

En mörk komedi om en rebellisk tonåring i LA. Utan att någonsin fått uppleva kärlek från sina föräldrar och med en mamma som misshandlar henne psykiskt, lever Mini efter devisen att man bör prova allt en gång, oavsett om det är emot alla samhällets moraliska regler. En filosofi som för henne in i tvivelaktiga kretsar inom LA: s nöjesliv. Hon sluter en pakt med sin styvfar som går ut på att få modern ut ur bilden.

Solstorm

21:00 – 22:00

SolstormSvenskt kriminaldrama från 2007. Advokaten Rebecka Martinsson får ett telefonsamtal från sin barndomsvän Sanna. Hon har hittat sin bror brutalt mördad i kyrkan och ber om Rebeckas hjälp. Rebecka återvänder motvilligt till sin hemstad och de demoner hon lyckats göra sig fri ifrån. Precis när Rebecka ska åka tillbaka till Stockholm hittar polisen bevis som pekar på att Sanna kan vara mördaren och Rebecka blir tvungen att stanna kvar i Kiruna och hjälpa sin vän. Åldersgräns 15 år.

Glass House: The Good Mother

03:55 – 05:30

Glass House: The Good MotherEfter att ha förlorat sina föräldrar i en tragisk olycka får tonåringarna Abby Snow och hennes yngre bror Ethan ett nytt hem hos Eve och Raymond Goode. Men när de flyttat in i sina adoptivföräldrads ödsliga herrgård, upptäcker syskonen att paret Goode inte är vad de verkat vara, och deras dröm om kärlek och trygghet förvandlas till en skräckfylld mardröm av grymhet och hat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *