Kvällens filmer: Step Up 2, Släkten är värst, Hard Rain, …

Step Up 2, Släkten är värst, Hard Rain, Pearl harbor, Ögonblicket före tystnaden, Die another day, The way of the gun, Van the Man, Bulletproof Monk, Kissing a fool, Man who cried, First Sunday, Birdcage – lånta fjädrar, Control, Wild at Heart

Step Up 2

18:05 – 20:00

Step Up 2Välkommen till The Streets. Sevani . Chu .

Släkten är värst

21:30 – 23:40

Den manliga sjuksköterskan Greg Focker och hans flickvän besöker hennes föräldrar. Det är första gången Greg möter dem och han gör sitt bästa för att de ska gilla honom men det mesta går snett. Pappan är en tuff före detta CIA-agent och har mycket bestämda åsikter om hur mannen som ska förtjäna hans dotter ska vara.

Hard Rain

00:35 – 02:30

Hard RainDen lilla staden Huntingburg i Indiana drabbas av skyfall och översvämningar. En värdetransport med 3 miljoner dollar är på väg ut ur staden. Två väktare, Tom och Charlie, bevakar pengarna. De råkar ut för ett gäng rånare och Charlie skjuts av misstag.

Pearl harbor

21:30 – 01:20

Pearl HarborAmerikanskt drama från 2001. Rafe och Danny har varit vänner sedan barnsben. De har följt varandra genom livet och båda har tagit värvning i armen och är nu officerare i flygvapnet. Det är mitt under andra världskriget och Rafe blir förälskad i den vackra sjuksköterskan Evelyn. När Rafe försvinner under ett farligt uppdrag tror alla att han är död. Danny och Evelyn blir båda förflyttade till Hawaii och Danny försöker trösta Evelyn. Snart upptäcker de att de har känslor för varandra. Men när det visar sig att Rafe inte är död och återvänder blir de två vännerna bittra fiender och Evelyn måste ta reda på vem av de båda männen hon verkligen älskar. Åldersgräns 11 år.

Ögonblicket före tystnaden

23:00 – 01:35

Steve Everett är en hårdkokt journalist som nyligen flyttat till västkusten efter det att han blivit avskedad från New York Times. Tack vare sin gamla vän, chefredaktören Alan Mann, får han ett nytt jobb på Oakland Tribune. Steve gillar damer och sprit och hans äktenskap med Barbara är i nästan lika dåligt tillstånd som hans gamla skrotbil. Han har dessutom redan hunnit bli illa omtyckt av lokalredaktören på tidningen då han haft en affär med dennes fru. När en annan av tidningens journalister är med om en bilolycka måste Everett ta hand om hennes reportage. Han ska göra en sista intervju med den dödsdömda Frank Beachum. Väl på plats visar det sig att mannen är oskyldig och nu måste Everett rädda honom…men han har bara tolv timmar på sig. Text-TV s.690.

Die another day

21:30 – 22:00

Die Another DayBrittisk action från 2002. När agent James Bond är ute på ett uppdrag slutar det med att han hamnar i fängelse. Efter att han blivit frisläppt återkallar hans chef Bonds licens att döda eftersom hon misstänker att Bond avslöjat hemligheter under fångenskapen. Bond bestämmer sig för att rentvå sitt namn och bevisa för sin chef att han är värdig sin titel. Åldersgräns 15 år.

The way of the gun

00:25 – 03:00

The Way of the GunAmerikansk dramathriller från 2000. De två yrkesförbrytarna Parker och Longbaugh har hört talas om Robin, en gravid ung kvinna som agerar surrogatmamma åt ett rikt barnlöst par, och de räknar med att kunna tjäna snabba pengar genom att kidnappa henne. Planen är enkel, låt Robin föda barnet, byt barnet mot lösensumman och behåll Robin som försäkring. Det visar sig dock snart att kidnappning är ett betydligt krångligare och riskablare val av inkomstkälla än den brottslighet de tidigare ägnat sig åt. Åldersgräns 15 år.

Van the Man

21:30 – 23:20

Van Wilder går sitt sjunde år på college, men har inte alls för avsikt att ta någon examen. Utrustad med en personlig assistent och en armé med beundrare är Van en levande legend, partyfixare och en allmän inspiration för de oinspirerade på skolan. När han får reda på att hans pappa vägrar betala fler terminsavgifter blir han förkrossad och måste komma på hur hans partyn kan gå med vinst så han kan finansiera sina studier. Van är nämligen förälskad i sitt bekväma studentliv och kan inte tänka sig att lämna det. Samtidig är redaktören på skoltidningen, vackra Gwen, intresserad av att göra ett reportage om honom. Hon är skeptiskt inställd till Wilder, men när de träffas dröjer det inte länge innan romantik uppstår. Men Wilder är ovetande om Gwens pojkvän, Richard, som är beredd att göra vad som helst för att sätta stop för Wilders popularitet.

Bulletproof Monk

00:20 – 02:20

Bulletproof MonkThe Monk är en kampsportsmästare som i sex decennier haft uppdraget att beskydda en antik skrift som bär nyckeln till ofantlig makt. Han är nu på jakt efter en ny skriftväktare och hans sökande leder honom till San Francisco. Där möter han den charmige men stöddige ficktjuven Kar och alla tecken tyder på att han är skriftens nye beskyddare. The Monk har sina tvivel om den unge tjuven, men medan han undervisar Kar i hans nya roll får han snart se att skriftens nye beskyddare tar sin uppgift på blodigt allvar…

Kissing a fool

01:20 – 03:15

Amerikansk romantisk komedi från 1998. Jay och Max har varit vänner sedan barnsben men de är varandras motsatser. Max älskar att festa och träffa kvinnor medan Jay söker efter någon att dela sitt liv med. Han trodde han träffat kvinnan i sitt liv när han mötte Natasha men hon dumpade honom, något han inte kommit över. När Jay introducerar Sam för Max blir de två blixtförälskade och de förlovar sig omgående. När Max ber Jay att testa om Sam kommer att vara trogen och ber honom att försöka förföra henne vägrar Jay. Men snart är han ändå inblandad.

Man who cried

03:15 – 05:10

Brittiskt romantiskt drama från 2000. Året är 1927. Fegele bor i en liten by i Ryssland med sin far och farmor och allt är frid och fröjd tills hennes far tvingas flytta till Amerika och lämna sin dotter. Till slut tvingas även hon fly i från byn och med hopp om att komma till sin far kliver hon ombord på en båt tillsammans med andra flyktingar. Men hon kommer inte till Amerika, utan till England och växer upp i en fosterfamilj. Där upptäcker hon sin röst, börjar sjunga, och flyttar till Paris för att kunna spara ihop pengar för att kunna åka till Amerika och hitta sin far. I Paris träffar hon den ryska dansösen Lola och zigenaren Cesar, med vilken hon inleder en trevande romans. Åldersgräns 15 år.

First Sunday

02:05 – 03:40

First SundayDurell Washingtons redan olycksdrabbade liv blir om möjligt ännu värre när han döms till 5000 timmar samhällstjänst. När han inser att Herren bara hjälper dem som hjälper sig själva, bestämmer han sig för att lägga vantarna på kyrkans byggnadsfond. Men när han tillsammans med sin trögtänkte kompanjon LeeJohn upptäcker att pengarna redan har blivit stulna, tar de församlingen som gisslan i ett gudsförgätet försök att ta reda på vem som förskingrat deras byte!

Birdcage – lånta fjädrar

03:00 – 05:15

Amerikansk komedi från 1996. Homosexuelle Armand är lycklig ägare av dragshowklubben ”Birdcage” där hans partner Albert på kvällarna förvandlas till den stora stjärnan Starina. När Alberts son berättar att han tänker gifta sig blir han överlycklig, tills han får höra att brudens far är senator och ledare för kommittén för moralisk ordning. Barntillåten.

Control

02:20 – 04:10

ControlNär den sociopatiske mördaren Lee Ray dödförklaras efter att ha injicerats med gift tror alla som bevittnat det statliga avdagatagandet att rättvisa skipats. Vad ingen vet är att avrättningen bara är en bluff, och att Lee i själva verket gått med på att fungera som försökskanin för en ny drog som hämmar aggressivitet och förvandlar även den mest bestialiska baneman till fromheten själv. Behandlingen fungerar och Lee återanpassas till samhället som en fredlig och laglydig medborgare. Till en början går allt bra, men frågan är om Lees dödliga instinkt går att stävja för alltid.

Wild at Heart

01:05 – 03:30

Wild at HeartSailor är Elvis och Lula är Marilyn. De är vansinnigt kära och på flykt genom den amerikanska södern i hennes cabriolet, men Lulas galna mamma gör allt för att stoppa kärleksparet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *