Kvällens filmer: Straw dogs, The girl with the dragon tat…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Straw dogs, The girl with the dragon tattoo, The girl with the dragon tattoo, forts

Straw dogs

Straw DogsAmerikansk thriller från 2011. David och Amy Sumner, en manusförfattare i Hollywood och hans fru, en skådespelerska, återvänder till hennes lilla hemstad djupt i amerikanska Södern. När de väl kommit dit byggs spänningar upp i deras äktenskap och gamla konflikter med stadsborna kommer upp till ytan igen. Framför allt med Amys före detta pojkvän Charlie, vilket leder till en våldsam konfrontation.

Trailer för Straw dogs

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:30

The girl with the dragon tattoo

The Girl with the Dragon TattooAmerikansk thriller från 2011. Mikael Blomkvist döms för förtal och i väntan på sitt fängelsestraff tar han en paus från journalistiken och jobbet på tidningen Millenium. Han anställs av den rika affärsmannen Henrik Vanger och får hjälp av den struliga hackern Lisbeth Salander för att lösa det gamla fallet om vad som hände med Harriet Vanger för fyrtio år sedan.

Trailer för The girl with the dragon tattoo

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

The girl with the dragon tattoo, forts

Amerikansk thriller från 2011. Mikael Blomkvist döms för förtal och i väntan på sitt fängelsestraff tar han en paus från journalistiken och jobbet på tidningen Millenium. Han anställs av den rika affärsmannen Henrik Vanger och får hjälp av den struliga hackern Lisbeth Salander för att lösa det gamla fallet om vad som hände med Harriet Vanger för fyrtio år sedan.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:30