Kvällens filmer: Street kings, Videodrome, Passagerare, M…

Street kings, Videodrome, Passagerare, Mission impossible 2

Street kings

21:00 – 23:10

Street KingsAmerikansk thriller från 2008. Tom Ludlow är en effektiv men inte alldeles renhårig polis. Nu misstänks han vara inblandad i en kollegas död. Enda chansen för honom att blir rentvådd är att själv hitta mördarna (n)

Videodrome

23:20 – 00:45

VideodromeDen skrupelfrie tv-chefen Max Woods älskar perverst sex och våld och i synnerhet på sin egen tv-kanal. Det säljer. Nu letar han efter nästa stora grej – något hårt och elakt, något som ingen annan kanal har. Han får höra talas om ett program som heter ”Videodrome”, där människor blir våldtagna och mördade i direktsändning. När han väl sett programmet börjar han hallucinera och den tunna gränsen mellan verklighet och fantasi suddas ut. Vad är det egentligen som händer?

Passagerare

21:45 – 23:10

Två flygpassagerare träffas på väg från New York till Sverige. En film utan talad dialog, men inte en stum film.

Mission impossible 2

22:30 – 01:00

Amerikansk actionfilm från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Som motståndare har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver viruset för att kunna genomföra sin hemska plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *