Kvällens filmer: Stulet hjärta, Mamma Mia!, Sparkle, The …

Idag söndag visas följande filmer på TV: Stulet hjärta, Mamma Mia!, Sparkle, The House Bunny

Stulet hjärta

En grupp hämndlystna tetonsiouxer kidnappar två unga kvinnor, Anna och Sarah. De är först livrädda för sina kidnappare men så faller Anna för den rättrådige siouxkrigaren Tokalah. Efter ett år i fångenskap måste hon bestämma sig för om hon ska stanna eller återvända till sin make.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:05 – 05:05

Mamma Mia!

Mamma Mia!Brittisk-amerikansk musikal från 2008. Till en bakgrund av klassiska Abba-sånger får vi här i filmversionen av succémusikalen träffa den tjugoåriga Sophie. Sophie och hennes mor Donna bor på en liten grekisk ö. Sophie är mitt uppe i sina bröllopsförberedelser när hon upptäcker att en av tre olika män kan vara hennes okända far. För att ta reda på vem som är hennes far så bjuder hon alla tre männen till sin grekiska barndomsö där bröllopet kommer att äga rum. Detta utan hennes mamma Donnas vetskap. Skådespelare: Stellan Skarsgård, Colin Firth, Julie Walters, Pierce Brosnan, Meryl Streep, Amanda Seyfried.

Trailer för Mamma Mia!

Filmen visas på SVT1 klockan 21:45 – 23:30

Sparkle

SparkleAmerikansk musikal från 2012. Sparkle är en begåvad sångare, men vågar inte sjunga sina låtar inför folk på grund av att hennes mamma inte vill låta henne sjunga utanför kyrkan. Tids nog samlar Sparkle tillräckligt med mod för att bilda grupp med sina systrar och innan de vet ordet av har de slagit igenom och väckt intresse hos skivproducenter. Att bli berömd är emellertid ingen dans på rosor, och snart börjar framgången få den sammansvetsade familjen att splittras. Skådespelare: Carmen Ejogo, Whitney Houston, Jordin Sparks.

Trailer för Sparkle

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:30

The House Bunny

The House BunnyShelley Darlington är Playboy modell. Hon lever ett glammigt liv i Playboy Mansion. Men morgonen efter sin 27-årsdag upptäcker hon en lapp på sängen från Hugh Hefner. Han ber henne att ta sitt pick och pack och dra. Hon har blivit för gammal – vad ska hon ta sig till? Strax därpå stöter hon på ett gäng tjejer från en sorority. Hon känner igen sig själv i dem. Eller kanske snarare: hon vill vara som dem. Plötsligt så vet hon vad hon ska ta sig till – hon ska nästla sig in i en sorority. Men eftersom hon knappast pluggar, hur sjutton ska det gå till?

Trailer för The House Bunny

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 00:00