Kvällens filmer: Suicide squad, Robin Hood, The dark knight, Ett päron till…

Suicide squad

Idag lördag den 4 december sänds följande filmer på TV: Suicide squad, Robin Hood, The dark knight, Ett päron till farsa firar jul, Wind River, The Bourne supremacy, Keeping up with the Joneses, BlacKkKlansman, Get him to the Greek, Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva, Lyrro – ut & invandrarna

Suicide squad

Suicide squadAmerikansk action från 2016. En samling fängslade superskurkar blir rekryterade av en hemlig statlig organisation. De får erbjudandet att kämpa på den goda sidan på omöjliga uppdrag i utbyte mot kortare straff.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Suicide squad

Robin Hood

Robin HoodAmerikansk-brittiskt äventyr från 2010. Efter Rikard Lejonhjärtas död år 1199 återvänder bågskytten Robin och hans vänner från korstågens strider till England. Robin faller för den vackra Lady Marion och försöker befria hennes hemby från det tyranni som utövas av den nye sheriffen i Nottingham. Dessutom inser de laglösa hjältarna att bara de kan rädda landet när förrädare smider planer för att underlätta en fransk invasion.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Robin Hood

The dark knight

The dark knightAmerikansk action från 2008. Gothams mörke hämnare ställs mot sin mest diaboliska fiende – Jokern. Till sin hjälp har Batman polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The dark knight

Ett päron till farsa firar jul

Ett päron till farsa firar julAmerikansk komedi från 1989. Familjen Griswold förbereder sig för julen, men saker och ting går sällan som planerat för Clark, hans fru Ellen och deras två barn. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök. Det enda som får honom att inte gå i taket är tanken på den väntande julbonusen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Ett päron till farsa firar jul

Wind River

Wind RiverEn flicka av uramerikanskt ursprung hittas död av lokale viltvårdaren Cory Lambert. För att lösa fallet skickar FBI Jane Banner från Las Vegas-kontoret, som anländer i en vräkig suv. Tillsammans tvingas detta högst omaka par att samarbeta i jakten på mördaren.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:30. Läs mer om Wind River

The Bourne supremacy

The Bourne supremacyAmerikansk thriller från 2004. Jason Bourne och Marie har levt ett anonymt liv, på ständig flykt från Jasons förflutna. De känner sig dock säkra i den lugna indiska kuststaden Goa, men en dag dyker en man upp som Jason känner igen som en före detta agent. Trött på att ständigt vara på flykt bestämmer sig Jason för att konfrontera sina fiender.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Bourne supremacy

Keeping up with the Joneses

Keeping up with the JonesesAmerikansk komedi från 2016. Jeff och Karen är ett nöjt men ganska uttråkat medelklasspar i ett sömnigt villaområde. Deras tillvaro vänds dock upp och ner när ett spännande och mystiskt par, Tim och Natalie Jones, flyttar in i grannhuset. Alla är imponerade av de nya grannarna, men de verkar dölja något.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Keeping up with the Joneses

BlacKkKlansman

BlacKkKlansmanAmerikanskt drama från 2018. Ron Stallworth är den första afro-amerikanen som infiltrerat Ku Klux Klan. Med hjälp av sin polispartner lyckades han lura David Duke och stiga i graderna i denna mytomspunna rörelse.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om BlacKkKlansman

Get him to the Greek

Get him to the GreekAmerikansk komedi från 2010. Producenten Aaron Green har 72 timmar på sig att få den vilda rocklegendaren Aldous Snow från London till Los Angeles för en comebackkonsert. För att behålla sitt jobb måste Aaron navigera genom ett minfält av förödelse och fördärv för att få Snow till den världsberömda Greek Theatre i tid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Get him to the Greek

Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva

Polisskolan 7: Uppdrag i MoskvaAmerikansk komedi från 1994. En specialstyrka från Amerikas värsta poliskola få i uppdrag att resa till Moskva och hjälpa rysk polis att sätta fast maffialedaren Konali. Denne har med hjälp av en hacker fått fram ett mycket avancerat dataspel, ”The New Game”, med vilket han kan ta sig in i datorer i hela världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:35. Läs mer om Polisskolan 7: Uppdrag i Moskva

Lyrro – ut & invandrarna

Lyrro - ut & invandrarnaSvensk komedi från 2018. En sketch-artad film om att människan alltid varit på väg någonstans. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Lyrro – ut & invandrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *