Kvällens filmer: Suicide squad, Trainwreck, Mamma Mia! Here we go again

Suicide squad

Idag måndag den 27 juni sänds följande filmer på TV: Suicide squad, Trainwreck, Mamma Mia! Here we go again

Suicide squad

Suicide squadAmerikansk action från 2016. En samling fängslade superskurkar blir rekryterade av en hemlig statlig organisation. De får erbjudandet att kämpa på den goda sidan på omöjliga uppdrag i utbyte mot kortare straff.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Suicide squad

Trainwreck

TrainwreckAmerikansk romantisk komedi från 2015. Ända sedan hon var en liten flicka har Amys usling till pappa tutat i henne att monogami bara är trams. Amy, som nu arbetar på en tidning, lever efter det credot, och verkar njuta av vad som känns som ett liv fritt från tråkiga förhållanden som bara skulle begränsa henne. Men i själva verket har hon tröttnat på den livsstilen. När hon märker att hon börjar förälska sig i huvudpersonen i en artikel som hon skriver, nämligen den charmige och framgångsrike idrottsläkaren Aaron Conners, börjar Amy undra om andra vuxna, inklusive den här killen som verkar gilla henne, vet något som inte hon vet.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Trainwreck

Mamma Mia! Here we go again

Mamma Mia! Here we go againBrittisk komedi från 2018. Sophie är gravid och känner sig närmare sin mamma nu än någonsin tidigare. Men hon känner också att hon vill veta mer om sin mammas kärlekar och förflutna. Vad hände egentligen?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Mamma Mia! Here we go again

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *