Kvällens filmer: Swing it, magistern!, Wall Street 2: Mo…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Swing it, magistern!, Wall Street 2: Money never sleeps, The frighteners, The day the earth stood still, The day the earth stood still, forts, Lottery ticket

Swing it, magistern!

Svensk komedi från 1940. Lektor Bergman i den privata samskolan håller på att pröva elevernas sångröster. Den 16-åriga Inga kan när det blir hennes tur inte låta bli att sjunga en swingmelodi, men det gillas inte av skolledningen. Både Bergman och Inga lever ett hemligt dubbelliv. På kvällarna är han pianist i jazzorkestern på dansrestaurangen Shanghai och hon är refrängsångerskan Linda Loy. Visas med anledning av Alice Babs bortgång.

Filmen visas på SVT1 klockan 16:25 – 17:55

Wall Street 2: Money never sleeps

Amerikanskt drama från 2010. Finansmannen Gordon Gekko släpps ur fängelset. Hans dotter vill inte veta av honom och hans gamla affärsbekanta har vänt honom ryggen. Men med hjälp av dotterns pojkvän börjar han än en gång klättra mot maktens höjder.

Filmen visas på TV3 klockan 22:30 – 01:10

The frighteners

The FrightenersNyzeeländsk-amerikansk fantasy från 1996. Frank Bannister är privatspanare med övernaturliga krafter. Med hjälp av sina förmågor tvingar han spöken att hemsöka oskyldiga människors hem, i syfte att skapa jobb för sin egen firma. Fox.

Trailer för The frighteners

Filmen visas på TV3 klockan 01:10 – 03:20

The day the earth stood still

The Day the Earth Stood StillAmerikansk science fiction från 2008. För att rädda vår planet finns det bara en lösning. Att utplåna den mänskliga rasen helt. Utomjordingen Klaatu kommer till jorden med ett uppdrag; att rädda världen från människans angrepp och förstörelse. En remake av klassikern med samma namn från 1951.

Trailer för The day the earth stood still

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

The day the earth stood still, forts

Amerikansk science fiction från 2008. För att rädda vår planet finns det bara en lösning. Att utplåna den mänskliga rasen helt. Utomjordingen Klaatu kommer till jorden med ett uppdrag; att rädda världen från människans angrepp och förstörelse. En remake av klassikern med samma namn från 1951.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:15

Lottery ticket

Lottery TicketAmerikansk komedi från 2010. Kevin Carson vinner storvinsten i ett lotteri, men när hans grannar får reda på nyheten gör de allt för att komma åt lotten. Det blir en tuff helg för Kevin när han måste försöka skydda sin vinst innan han kan hämta ut den.

Trailer för Lottery ticket

Filmen visas på TV4 klockan 00:30 – 02:30