Kvällens filmer: Systrar i jeans, Inception, The losers, …

Idag lördag visas följande filmer på TV: Systrar i jeans, Inception, The losers, Management, Like crazy, Den siste samurajen, Poison Ivy: The secret society, Spy game, Good, Livet från den ljusa sidan, The grace card, Babies, Men in black, Cliffhanger, Blodröd sol

Systrar i jeans

Systrar i jeansAmerikansk äventyrskomedi från 2005. Väninnorna Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela livet, och nu ska de för första gången tillbringa sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par ”magiska” jeans som passar alla fyra perfekt och de bestämmer sig för att använda jeansen för att hålla kontakten under sommaren. De känner på sig att byxorna kommer att föra tur med sig och de turas om att ha dem en vecka i taget.

Trailer för Systrar i jeans

Filmen visas på Kanal 5 klockan 17:35 – 20:00

Inception

InceptionAmerikansk action från 2010. Dom Cobb är en annorlunda tjuv som stjäl information genom att ta sig in i människors drömmar. Hans ovanliga förmåga har gjort honom eftertraktad men också kostat honom allt han någonsin älskat. För att få tillbaka det liv han förlorat måste han ta sig an vad som verkar vara ett omöjligt uppdrag.

Trailer för Inception

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 00:30

The losers

The LosersAmerikansk action från 2010. Pooch, Clay, Cougar, Roque och Jensen utgör en hänsynslös elitstyrka som skickas till Bolivias djungel för ett uppdrag. När de inser att deras uppdragsgivare bedragit dem och de förmodas vara döda måste de mobilisera alla sina krafter för att rentvå sina namn och sätta stopp för ett världskrig.

Trailer för The losers

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:30 – 02:30

Management

ManagementAmerikansk dramakomedi från 2008. Sue är en vacker kvinna som arbetar med att sälja konst. Hon spenderar en natt på ett motell i Arizona där hon hamnar i säng med den tramsige chefen Mike, som snabbt faller för henne. Sue planerar inte att träffa Mike igen, men han har andra planer. 4/4 i 887538.

Trailer för Management

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:50

Like crazy

Like CrazyAmerikanskt drama från 2011. Anna är en brittisk utbytesstudent i USA som blir kär i sin klasskompis Jacob. Den passionerade förälskelsen sätts på prov när Annas visum går ut och hon blir tvungen att lämna landet. Nu måste de komma underfund med om deras kärlek kan överleva utmaningarna som följer när man är tillsammans med någon som är så långt borta.

Trailer för Like crazy

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:00

Den siste samurajen

Den siste samurajenAmerikanskt äventyr från 2003. Kapten Nathan får i uppdrag att utbilda den japanske kejsaren Mejis armé för att de ska kunna besegra de upproriska samurajerna. Under en strid blir Nathan tillfångatagen och utvecklar en vänskap med en av samurajernas ledare. Det leder till att han byter sida.

Trailer för Den siste samurajen

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 01:00

Poison Ivy: The secret society

Amerikanskt drama från 2008. Nykomlingen Danielle ”Daisy” Brooks första dagar på college är de bästa någonsin. Hon noteras av skolan snyggaste kille, får ett eftertraktat stipendium och blir inbjuden till det exklusiva nätverket ”The IVY’s”. Men ”The IVY’s” är mer än en tjejklubb. De är hetlevrade fresterskor med högt satta mål. De förför, hotar eller gör sig kvitt vem som än står i dess väg. Även om det är en av de sina!.

Filmen visas på Sjuan klockan 02:55 – 05:00

Spy game

Spy GameAmerikansk actionthriller från 2001. Just som den garvade CIA-agenten Nathan Muir ska pensioneras, misslyckas ett hemligt uppdrag i Kina och Nathans yngre kollega Tom Bishop tillfångatas. Bishop står inför hotet att avrättas. CIA bestämmer sig för att lämna honom åt sitt öde av fruktan för en internationell konflikt. Men Muir har en annan åsikt.

Trailer för Spy game

Filmen visas på SVT1 klockan 22:15 – 00:20

Good

GoodTysk-brittiskt drama från 2008. John Halder är en inget ont menande, ganska vanlig människa. I egenskap av litteraturprofessor utvecklar han sina idéer om dödshjälp i romanform. Efter ett regimbyte börjar Halders roman användas som en del av en politisk propagandamaskin och hans karriär pekar spikrakt uppåt. Allt det här rår han inte för. Men snart börjar varenda liten handling han utför få digra konsekvenser.

Trailer för Good

Filmen visas på SVT1 klockan 00:25 – 02:00

Livet från den ljusa sidan

Amerikansk romantisk komedi från 1997. Melvin, en excentrisk författare med konstiga fobier, tvingas ta hand om sin sjuka grannes hund. Motvilligt börjar han fatta tycke för servitrisen Carol, som har en sjuk son att ta hand om. Långsamt börjar en annorlunda vänskap växa fram.

Filmen visas på TV3 klockan 22:45 – 01:40

The grace card

The Grace CardAmerikanskt drama från 2010. Då polisen Macs son dör, ger det upphov till en enorm vrede som går ut över både hans familj och arbete, samt hans tro på Gud. Mac får en ny kollega, Sam, en hederlig man som arbetar som pastor på deltid. Deras olikheter sätter deras samarbete på prov, samtidigt som deras meningsskiljaktigheter visar sig vara en väckarklocka för dem båda.

Trailer för The grace card

Filmen visas på TV3 klockan 01:40 – 03:40

Babies

Amerikanskt drama från 1990. Tre nära väninnor försöker alla att få barn.

Filmen visas på TV3 klockan 04:05 – 05:30

Men in black

Men in BlackAmerikansk actionkomedi från 1997. Jay och Kay är specialagenter på FBI. Deras uppdrag är att övervaka det dryga tusentalet utomjordingar som lever i USA. Men när en intergalaktisk terrorist kommer till jorden för mörda två intergalaktiska ambassadörer, blir det upp till Jay och Kay att rädda jorden från förödelse.

Trailer för Men in black

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Cliffhanger

CliffhangerAmerikansk action från 1993. Bergsklättringsexperten Gabe kallas in för att rädda eventuella överlevande när ett plan störtar i ett bergsmassiv. Flygpassagerarna visar sig dock vara allt annat än hederliga.

Trailer för Cliffhanger

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 01:10

Blodröd sol

Amerikanskt kriminaldrama från 1993. Två poliser i Los Angeles försöker klara upp mordet på en prostituerad kvinna som arbetade för ett japanskt företag. Utredningen visar dock så mycket mer än de någonsin förväntat sig.(c)

Filmen visas på TV8 klockan 00:05 – 02:40