Kvällens filmer: Taken 2, Jack Reacher: Never go back, Gudfadern II,…

Taken 2

Idag lördag den 8 januari sänds följande filmer på TV: Taken 2, Jack Reacher: Never go back, Gudfadern II, Förfärliga snömannen, The accountant, Horrible bosses 2, The prestige, Anna, Instant family, Måndag hela veckan, Evan den allsmäktige, Hitch, United 93, Intolerable cruelty, Home for Christmas Day

Taken 2

Taken 2Amerikansk action från 2012. När den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru blir kidnappade ställs deras dotter, Kim, inför sitt livs viktigaste uppgift. Hon måste försöka frita sina föräldrar med hjälp av den kidnappade fadern. Bryan använder sig av sina unika taktiker för att få sin familj i säkerhet och göra sig av med kidnapparna, en efter en.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 2

Jack Reacher: Never go back

Jack Reacher: Never go backAmerikansk actionthriller från 2016. Jack Reacher måste rentvå sin vän Susan Turner som blivit anklagad för spioneri. Jack är snart en omfattande konspiration på spåren.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Jack Reacher: Never go back

Gudfadern II

Gudfadern IIMichael Corleone styr sin far Vitos maffiavälde med järnhand i denna klassiska uppföljare till Gudfadern. Samtidigt får vi följa den unge Vitos väg mot toppen genom tillbakablickar.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:00. Läs mer om Gudfadern II

Förfärliga snömannen

Förfärliga snömannenAmerikansk animerat äventyr från 2019. När de busiga vännerna Yi, Jin och Peng hittar en ung yeti på sitt hustak ger de honom namnet Everest. Tillsammans inleder de ett spännande äventyr i ett försök att förena yetin med sin familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:15. Läs mer om Förfärliga snömannen

The accountant

The accountantAmerikansk actionthriller från 2016. Christian är ett matematiskt geni som har mer gemensamt med siffror än människor. Han frilansar som revisor åt kriminella organisationer, men när myndigheterna är honom på spåren tar han sig an en mer hederlig klient. Ett techföretag där en ung revisor upptäckt en avvikelse som gäller miljoner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The accountant

Horrible bosses 2

Horrible bosses 2Amerikansk actionkomedi från 2014. Efter att ha tröttnat på alla jobbiga chefer har kompisarna Nick, Dale och Kurt startat eget. Nu styr de över sin egen verksamhet, men tas snart ner på jorden då en illasinnad investerare snillar dem på pengar. Trion ser ingen annan utväg än att planera en gruvlig hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00. Läs mer om Horrible bosses 2

The prestige

The prestigeAmerikansk thriller från 2006. London 1800-talets slut. Robert och Alfred är två magiker vars intensiva rivalitet blir en kamp av besatthet, svek och svartsjuka med konsekvenser. Från det första mötet som två unga lovande magiker har de alltid varit konkurrenter. Det som började som vänskaplig konkurrens utvecklas till en bitter rivalitet, de blir fiender för livet och konsekvensen blir att de riskerar livet på alla de känner.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om The prestige

Anna

AnnaFransk action från 2019. Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka. Samt göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Anna

Instant family

Instant familyAmerikansk dramakomedi från 2018. Pete och Ellie vill bilda familj och funderar på att adoptera. Det dröjer inte länge innan de blivit fosterföräldrar till en syskontrio; 15-åriga Lizzy, tioåringen Juan, och 6-åriga Lita. Över en natt går de från noll barn till tre och nu måste Pete och Ellie, under hysteriska former, snabbt lära sig att vara föräldrar med förhoppningen om att snart bli en familj.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Instant family

Måndag hela veckan

Måndag hela veckanAmerikansk komedi från 1993. Tv-meteorologen Phil har till sin förtvivlan åter skickats till en småstadshåla för att bevaka den årliga Groundhog Day-festivalen den 2 februari. Det är då murmeldjuret kommer fram och bedömer om våren kommit. Men inget blir som vanligt, det blir måndag hela veckan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:55. Läs mer om Måndag hela veckan

Evan den allsmäktige

Evan den allsmäktigeAmerikansk komedi från 2007. Evan Baxter är en populär kongressledamot med en ljus framtid framför sig och ett mål att ”förändra världen”. Gud kontaktar Baxter och ger honom ett uppdrag att bygga en ark inför den stora syndafloden. .

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 19:00. Läs mer om Evan den allsmäktige

Hitch

HitchAmerikansk komedi från 2005. Alex Hitchens är New Yorks bästa ”dejtdoktor”. Han garanterar att drömtjejen blir din efter bara tre dejter. Albert Brennaman, en man med otur i kärlek, anlitar dejtdoktorn Hitch och lyckas erövra sina drömmars kvinna, det vackra societetslejonet Allegra Cole. Albert och Allegra verkar ha funnit varandra men när tidningskrönikören Sara Melas misstänker att något inte står rätt till upptäcker hon hemligheten bakom Brennamans framgångar. Dejtdoktorns existens är avslöjad. Efter utförlig research gör hon sen den chockerande upptäckten att dejtdoktorn är Alex Hitchens, den man hon själv dejtar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:30. Läs mer om Hitch

United 93

United 93Brittiskt-amerikanskt drama från 2006. United Airlines Flight 93 lämnade marken den 11 september 2001 med destination San Francisco. Men under de 90 minuter som planet fanns i luften, tog världen steget in i en ny och våldsammare tidsepok. Planet kapades av terrorister och den slumpmässigt ihopsatta gruppen av passagerare bestående av flygbesättning, affärsmän, äkta makar, morföräldrar, studenter etc., gick en säker död till mötes.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om United 93

Intolerable cruelty

Intolerable crueltyAmerikansk komedi från 2003. Miles Massey är en framgångsrik skilsmässoadvokat som har allt. Men allt förändras när han träffar Marilyn, blivande ex-fru till hans klient Rex. Han är en förmögen fastighetsmogul och notorisk vänsterprasslare. Med hjälp av privatdetektiven Gus Petch avslöjas hans affärer och Marilyn kan se fram emot ett saftigt avgångsvederlag. Tack vare Miles utomordentlighet får hon dock inte ett öre. Men Marilyn låter sig inte bli snuvad på pengarna, och planerar att hämnas.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Intolerable cruelty

Home for Christmas Day

Home for Christmas DayAmerikansk romantisk julfilm från 2017. När hennes dotter blir kär i en soldat ute på uppdrag försöker Jane göra allt för att förhindra att dottern får sitt hjärta krossat. Men ingen av dem vet att de ska få lära sig något stort om kärlek och att de kommer minnas denna jul för alltid.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Home for Christmas Day

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *