Kvällens filmer: Taken, Transporter 3, Irene Huss: Jagat vittne, The…

Taken

Idag onsdag den 5 augusti sänds följande filmer på TV: Taken, Transporter 3, Irene Huss: Jagat vittne, The roommate

Taken

TakenFransk thriller från 2008. Sjuttonårige Kim är sin fars, den pensionerade agenten Bryan Mills, ögonsten. Kim övertalar sin motvillige far till att låta henne åka till Paris med sin vännina Amanda. När de anländer delar de taxi med en främling och Amanda talar om att de är ensamma i Paris. När Bryan äntligen lyckas få kontakt med sin dotter talar hon om att de har blivit kidnappade av albanska människosmugglare. Skådespelare: Leland Orser, Radivoje Bukvic, Holly Valance, Liam Neeson, Famke Janssen.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Transporter 3

Transporter 3Frank Martin får i uppdrag att transportera Valentina, den kidnappade dottern till en ukrainsk regeringstjänsteman, från Marseilles till Odessa över Svarta havet. En rutt som innebär sammandrabbning med huliganer som vill hindra en säker leverans.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Irene Huss: Jagat vittne

Irene Huss: Jagat vittneEn ung kvinna hittas död i Göta Älv med en briljantförsedd vigselring på fingret. Obduktionen visar att dödsorsaken inte är drunkning utan skallskada. Vem är hon? Ingen kan identifiera henne. Men en misshandlad man ruvar på en fruktansvärd hemlighet.

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

The roommate

The roommateAmerikansk thriller från 2011. När Sarah börjar på högskolan blir hon snabbt kompis med sin trevliga rumskompis Rebecca. Det som till en början verkar vara början på en livslång vänskap utvecklar sig till en levande mardröm. En efter en börjar Sarahs vänner att råka ut för dödliga olyckor, och Sarah börjar misstänka att Rebecca bär på en mörk hemlighet. Skådespelare: Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles, Leighton Meester, Minka Kelly.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *