Kvällens filmer: Taking Lives, Desperately Seeking Santa,…

Taking Lives, Desperately Seeking Santa, Roadkill, Love Actually, Scott Pilgrim vs. the World

Taking Lives

22:00 – 00:10

Taking LivesEn svårfångad seriemördare har i 20 år antagit sina offers identitet. Men nu har ett genombrott skett och FBI-agenten Illeana Scott ska utreda fallet. Det är Scotts jobb att veta hur en mördare tänker. Att förutse hans nästa drag. Att hindra varje motdrag.

Desperately Seeking Santa

21:00 – 22:55

Jennifer är en ung chef på ett nedgånget köpcentrum i Boston. Hon kommer på den smarta idén att hålla en ”Läckraste jultomten”-tävling för att locka kunder. David som försöker rädda familjens pizzeria vinner tävlingen och det tänder till mellan honom och Jennifer. Kanadensisk komedifilm från 2011.

Roadkill

00:20 – 02:15

RoadkillDet är sommarlov och collegestudenten Lewis Thomas ska dra ut på en bilresa tvärs över USA för att plocka upp tjejen i sina drömmar, Venna. Men Lewis romantiska förhoppningar stöter på patrull när han gör ett stopp på vägen för att rädda sin bror Fuller. Fuller övertalar Lewis att spela en långtradarchaufför ett spratt.

Love Actually

21:00 – 23:50

Love ActuallyFilmen följer åtta mycket olika par och deras kärleksliv i en rad löst sammankopplade historier som äger rum parallellt i den kaosartade månader innan jul i London.

Scott Pilgrim vs. the World

21:00 – 23:20

Scott Pilgrim spelar i ett band som strävar mot ett genombrott. Han dejtar Knives Chau, en fem år yngre gymnasietjej, och har inte återhämtat sig från att bli dumpad av sin före detta flickvän, som nu blivit en succé med sitt eget band. När Scott faller för Ramona Flowers har han problem att göra slut med Knives och försöker charma Ramona. Som om det inte var nog att jonglera två kvinnor har Ramona en del bagage: sju före detta pojkvänner, och Scott måste strida intill döden med var och en för att vinna Ramona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *