Kvällens filmer: Taking Woodstock, Die another day, A mig…

Taking Woodstock, Die another day, A mighty heart, Scream 2, Christmas Hope, Boogie Nights, Guldkompassen, Göta kanal 3 – Kanalkungens hemlighet, Rambo, Duplex – Drömhus med förhinder, Nyhetsfeber, Falling in love, Time bomb

Taking Woodstock

16:15 – 18:45

Taking WoodstockAmerikansk komedi från 2009. Elliot Tiber visste inte vad han gav sig in på när han 1969 slog sig ihop med ett gäng hippes för att ordna en festival vid sina föräldrars motell. Det här är historien om ett monumentalt evenemang som kom att definiera en hel generation – Woodstock-festivalen (n)

Die another day

21:00 – 23:45

Brittisk action från 2002. När agent James Bond är ute på ett uppdrag hamnar han i fängelse. Efter att han blivit frisläppt återkallar hans chef Bonds licens att döda eftersom hon misstänker att Bond avslöjat hemligheter under fångenskapen. Bond bestämmer sig för att bevisa att han är värdig sin titel och licens (n)

A mighty heart

23:45 – 01:55

Amerikanskt drama från 2007. Makarna Danny och Mariane Pearl är framgångsrika reportrar som får ett uppdrag i den pakistanska staden Karachi. När Danny genomför en intervju med shejk Gilani blir han kidnappad av muslimska fundamentalister. Nu börjar Marianes kamp för att försöka hitta honom (n)

Scream 2

23:25 – 01:45

Scream 2Det har gått en tid sedan de hemska morden i Woodsboro. Sidney försöker lägga det bakom sig och läser nu drama på Windsor College. Gale Weathers bok ,”The Woodsboro Murders”, är baserad på händelserna ur Scream och släpps som biofilm, ”Stab”.

Christmas Hope

21:00 – 22:55

Efter att ha genomlidit en personlig tragedi börjar socialarbetaren Patty Addison kämpa för att hitta hem åt behövande barn. Men hennes äktenskap med Mark är skakigt och Patty tvekar att låta nioåriga Emily, som precis förlorat sin mamma i en bilolycka, bo hos dem. Amerikansk dramafilm från 2009.

Boogie Nights

22:55 – 02:00

Boogie NightsLos Angeles sommaren 1977. Här är livet ett enda discodunkande, kokainflödande jätteparty under gassande solsken. Här finns Jack Horner som producerar ”konstnärliga” pornografiska långfilmer. Jack är på jakt efter en ny manlig ”stjärna” och hittar Eddie. Reilly, Don Cheadle, William H Macy.

Guldkompassen

16:50 – 19:00

GuldkompassenBrittiskt äventyrsdrama från 2007. Lyra är föräldralös och lever i en magisk värld. När hon får en gyllene kompass som kan besvara alla frågor blir hon en viktig person i kampen mellan det goda och onda.

Göta kanal 3 – Kanalkungens hemlighet

21:30 – 22:00

Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighetSvensk komedi från 2009. Anderssons båtvarv har haft ekonomiska bekymmer men nu ser allt ut att ordna upp sig. Så snart de sista båtmotorerna är levererade till Italien och betalningen är i hamn är varvet skuldfritt. Men det Andersson inte räknat med är den italienska maffian och inga pengar dyker upp.

Rambo

23:40 – 01:15

RamboAmerikansk action från 2008. John Rambo lever ett tillbakadraget liv i Thailand. Han fångar ormar och transporterar människor i sin båt. När en grupp kristna, som arbetar för mänskliga rättigheter, ber honom att transportera dem till Burmas gräns för att de där ska hjälpa landets utsatta folk går han motvilligt med på det.

Duplex – Drömhus med förhinder

21:00 – 22:55

Nancy och Stuart är ett ungt, yrkesarbetande New York-par på jakt efter sina drömmars hem. Således är deras lycka gjord när de hittar en vacker gammal lägenhet i Brooklyn med massor av charmiga skrymslen och vrån. Den enda nackdelen med våningen är den gamla nyfikna tanten som bor i lyan ovanför. Men det kan väl inte vara så farligt… eller?

Nyhetsfeber

02:20 – 04:25

Ta två rivaliserande TV-reportrar: en snygg och en begåvad, båda män. Lägg till en producent, kvinna. Blanda väl och se hur gnistrorna flyger…

Falling in love

01:15 – 03:05

Falling in LoveAmerikanskt drama från 1984. Frank och Molly möts av en slump när de är ute och handlar julklappar, ett kort möte som för alltid kommer att förändra deras liv. Några månader senare möts de på tåget och blir handlöst förälskade. Trots att de båda två är gifta inleder de en affär som kan få förödande konsekvenser för dem båda.

Time bomb

03:05 – 04:40

Time BombKanadensisk thriller från 2006. Det amerikanska inrikesdepartementets säkerhetsavdelning får in ett hot om att en bomb kommer att explodera under ett sportevenemang i Washington. Nu är det upp till agenten Michael Bookman och hans team att hitta bomben innan det är för sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *