Kvällens filmer: Tango & Cash, Lacombe Lucien, I think I love my wife

Tango & Cash

Idag onsdag den 19 augusti sänds följande filmer på TV: Tango & Cash, Lacombe Lucien, I think I love my wife

Tango & Cash

Tango & CashRay Tango och Gabriel Cash är narkotikadetektiver. De är mycket framgångsrika men tål inte varandra. Gangsterkungen Yves Perret ogillar skadorna Tango och Cash orsakar honom och gillrar därför en fälla och får dem fällda för mord.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lacombe Lucien

Lacombe LucienFilmen utspelar sig i en fransk by under Vichyregimen där en tonårig bondkille av en slump börjar samarbeta med franska Gestapo i slutet av andra världskriget. Samtidigt som han gillar och utnyttjar den makt han får i sina händer av tyskarna blir han förälskad i en judisk tjej. Manus av Patrick Modiano – årets Nobelpristagare i litteratur.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15

I think I love my wife

I think I love my wifeAmerikansk komedi från 2007. Richards liv är på ytan perfekt. Han tjänar stora pengar som aktiemäklare. Han har en vacker fru och två barn. Enda problemet är att han är vansinnigt uttråkad. Men så dyker Nikki upp. Hon är vacker, sexig och visar tydligt intresse för honom. Inom kort vänder hon upp och ner på hela hans tillvaro. Skådespelare: Kathy Bates, Spencer Hudson, Sarah Lind, Michelle Pfeiffer, Ashton Kutcher, Kerry Washington, Gina Torres, Chris Rock.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *