Kvällens filmer: Terminator 3: Rise of the Machines, Ett …

Terminator 3: Rise of the Machines, Ett tufft jobb, Familjen Jones, Astronaut Farmer, På djupt vatten

Terminator 3: Rise of the Machines

22:00 – 00:10

Terminator 3: Rise of the MachinesDet är nästan ett decennium sedan John Connor räddade mänskligheten från en säker undergång. Idag är han en vuxen man, men han lever ett synnerligen torftigt liv utan vare sig arbete eller hem – allt för att Skynets onda maskiner inte ska kunna lista ut var han befinner sig. Hans mardröm börjar dock på nytt när T-X, Skynets mest sofistikerade mördarcyborg någonsin, reser tillbaka i tiden för att röja honom ur vägen och utplåna motståndsrörelsen en gång för alla. Vad John inte vet är att Terminator, den framtidsrobot som en gång försökte att döda honom, också är på väg tillbaka…

Ett tufft jobb

01:15 – 03:15

Skådespelaren Nick Lang ska spela en mordutredande polis i en film. Lang vill studera verkligheten och får myndigheternas tillstånd att följa en riktig polis, Jon Moss, under jakten på mördaren Party Crasher. Moss är dock besvärad över uppvaktningen… Text-TV s. 690.

Familjen Jones

21:00 – 22:00

Familjen JonesAmerikansk dramakomedi från 2009. Familjen Jones är vackra, framgångsrika och har alla de rätta sakerna och kläderna och grannarna beundrar dem. Men familjens yta är bara en fasad och när sanningen om dem uppdagas hotar det att förgöra familjen.

Astronaut Farmer

00:25 – 02:30

Amerikanskt drama från 2006. Charles Farmers livsdröm är att bli astronaut. Efter utbildningen till rymdingenjör blir han antagen till NASA:s astronautprogram. När hans far dör tvingas han återvända hem för att rädda familjens bondgård. Men Charles vill inte ge upp sin dröm utan börjar i hemlighet bygga en egen rymdraket. När han försöker köpa raketbränsle sätts han under bevakning av FBI på order av regeringen som vill hindra honom från att resa ut i rymden.

På djupt vatten

01:10 – 03:00

På Djupt VattenSteven Seagal spelar legosoldaten Chris Cody i denna thriller som följer en ubåtsbesättning fångad i havsbotten. Angripna från alla håll, tvingas besättningen nu att strida mot en rad fienden, bland dem en amerikansk torpedbåtsjagare som har gått över till fiendesidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *