Kvällens filmer: Terror på Elm Street, Den siste scouten,…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Terror på Elm Street, Den siste scouten, Thale, Rocky 5, 40 year old virgin

Terror på Elm Street

Amerikansk skräck från 1984. Fyra tonåringar i Los Angeles har samma mardröm om att de jagas och mördas av en man i slokhatt. När en av dem mördats i drömmen försvinner hon i verkligheten.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:10

Den siste scouten

Amerikanskt actiondrama från 1991. Den avsatte CIA-agenten Joe och den petade fotbollsstjärnan Jimmy, samarbetar för att försöka hitta strippan Corys mördare. Hon var Joes klient och Jimmys flickvän. De hamnar då i en dödlig härva av korruption och politiskt mygel.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:00

Thale

Norsk skräck från 2012. En gammal norsk sägen visar sig vara allt annat än en saga när Leo och Elvis möter Thale i en källare. Thale är en huldra som blivit instängd. Nu måste de lista ut vem Thale egentligen är.

Filmen visas på SVT1 klockan 23:20 – 00:35

Rocky 5

Amerikansk action från 1990. Rocky har fått hjärnskador och kan inte boxas. Istället hittar han en kille, Tommy Gunn, som han börjar träna och som sedan blir en motståndare. Allt går bra tills en annan boxare får ögonen på Tommy Gunn och börjar träna honom. Tommy, som snart är världsmästare i tungvikt, börjar kallas för Tommy the Machine Gunn. Då förstår Rocky Balboa att han måste upp och boxas en gång till.

Filmen visas på TV4 klockan 22:30 – 00:35

40 year old virgin

Amerikansk komedi från 2005. 40-årige Andy Stitzer har hunnit med mycket under sitt liv. Men det finns en sak som han inte gjort ännu. Andy har aldrig haft sex. Andys arbetskamrater ser det som sitt uppdrag att hjälpa honom att bli av med oskulden och de gör nästan vad som helst för att lyckas. Ingenting verkar dock hjälpa, tills Andy träffar Trish.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:20