Kvällens filmer: The amazing spider-man, Spider-Man 3, Ett oanständigt…

The amazing spider-man

Idag fredag den 25 mars sänds följande filmer på TV: The amazing spider-man, Spider-Man 3, Ett oanständigt förslag, Farväl till maffian, Cape fear, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, Woman Walks Ahead, Social animals, Aurora Teagarden mysteries: Three bedrooms, one corpse, The fast and the furious

The amazing spider-man

The amazing spider-manAmerikanskt äventyr från 2012. Peter Parker är en utstött kille som blev övergiven av sina föräldrar och uppfostrades av sin farbror och faster. Nu vill han hitta sina föräldrar. Som de flesta tonåringar, försöker Peter nu hitta sin identitet och han funderar på hur han blev den han är i dag. Peter hittar en portfölj som har tillhört hans pappa. Det blir inledningen till att han börjar utreda sina föräldrars försvinnande. Spåren leder till Oscorp och dr Curt Connors, hans pappas före detta kompanjon. Spider-Man kommer därmed snart att stöta på Connors alterego The Lizard och Peter kommer att fatta livsavgörande beslut och använda sina superkrafter och bli en hjälte.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The amazing spider-man

Spider-Man 3

Spider-Man 3Amerikanskt äventyr från 2007. Peter Parker är tillbaka och med Mary Jane vid sin sida har han börjat vänja sig vid att vara en superhjälte. Men hans nya sinnesro hotas då han konfronteras av en av sina värsta fiender någonsin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:15. Läs mer om Spider-Man 3

Ett oanständigt förslag

Ett oanständigt förslagAmerikanskt drama från 1993. Det unga paret David och Diana har byggt sitt drömhus men de får ekonomiska problem och är på väg att förlora sitt hem. De bestämmer sig för att pröva lyckan i Las Vegas i hopp om att vinna de pengar de behöver. Men turen är inte med dem och de blir allt mer desperata. När miljonären John Gage ser Diana blir han genast attraherad och erbjuder paret en miljon dollar för en natt med henne.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:45. Läs mer om Ett oanständigt förslag

Farväl till maffian

Farväl till maffianAmerikansk/fransk thriller från 2013. Manzonifamiljen ingår i en ökänd maffiaklan. Men nu bor de i Normandie i Frankrike under vittnesskydd. Att passa in och ligga lågt är dock inte Manzonifamiljens största begåvning.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Farväl till maffian

Cape fear

Cape fearAmerikansk thriller från 1991. Psykopaten Max Cady är fast besluten att söka hämnd på mannen som fick honom bakom lås och bom, hans försvarare Sam Bowden. Under fängelseåren har Cady haft gott om tid att fundera ut en skrämmande och grym hämnd och han utsätter familjen Bowden för en raffinerad terror. Minsta steg Sam tar för att rädda sig och sin familj för dem bara längre in i Cadys nät. Ingen familjemedlem slipper undan och Sam förstår snart att Cady inte kommer att ge sig förrän någon av dem är död.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Cape fear

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannSvensk komedi från 2013. En dag tröttnar hundraåringen Allan Karlsson på sin tillvaro på ett äldrehem och ger sig ut i världen.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Woman Walks Ahead

Woman Walks AheadFilmen är baserad på verkliga händelser och berättar historien om Catherine Weldon, en konstnär från New York, som under 1880-talet reser till North Dakota för att måla ett porträtt av hövdingen Sitting Bull, och dras in i ursprungsbefolkningens kamp för rätten till sitt land.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Woman Walks Ahead

Social animals

Social animalsAmerikansk dramakomedi från 2018. Snart 30-åriga Zoe bor i en husvagn i Austin, Texas, där hon driver en skönhetssalong. Men affärerna går inget vidare, och inte kärlekslivet heller, men så träffar hon gifte Paul som har en butik på samma gata.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Social animals

Aurora Teagarden mysteries: Three bedrooms, one corpse

Aurora Teagarden mysteries: Three bedrooms, one corpseAmerikanskt kriminaldrama från 2016. Aurora hjälper sin upptagna mamma med hennes bostadsmäklande. När en kropp hittas i det första hus hon visar, och en till i ett annat hus till salu, blir det uppenbart att en mördare går lös.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:15. Läs mer om Aurora Teagarden mysteries: Three bedrooms, one corpse

The fast and the furious

The fast and the furiousAmerikansk action från 2001. En nybliven polis låtsas vara en medlem av ett racing team för att kunna undersöka en juvelkupp. Han lyckas ställa sig in hos teamets ledare, men upptäcker snart att han är i fara eftersom de andra medlemmarna i teamet misstänker att han är en inkräktare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The fast and the furious

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *