Kvällens filmer: The Apparition, Return to zero, The Amaz…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: The Apparition, Return to zero, The Amazing Spider-Man, Charlie Wilson’s War

The Apparition

The ApparitionNär konstiga och skrämmande saker börjar hända i deras hem, upptäcker det unga paret Kelly och Ben att de är jagade av ett väsen som oavsiktligt frammanades vid ett parapsykologiskt experiment på universitetet.

Trailer för The Apparition

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:35 – 03:10

Return to zero

Amerikanskt drama från 2014. Ett par navigerar sig igenom en graviditet fylld med tvivel, sorg och bävan. Skådespelare: Alfred Molina, Connie Nielsen, Kathy Baker, Minnie Driver, Paul Adelstein.

Filmen visas på SVT2 klockan 22:15 – 23:55

The Amazing Spider-Man

Peter Parker är en utstött skolkille som blev övergiven av sina föräldrar som barn och uppfostrades av farbror Ben och tant May. Som de flesta tonåringar, försöker Peter nu hitta sin identitet och han funderar på hur han blev den han är i dag. Peter hittar en portfölj som har tillhört hans pappa. Det blir inledningen till att han börjar utreda sina föräldrars försvinnande. Spåren leder till Oscorp och dr Curt Connors, hans pappas före detta kompanjon. Spider-Man kommer därmed snart att stöta på Connors alterego The Lizard och Peter kommer att fatta livsavgörande beslut och använda sina superkrafter och bli en hjälte.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:50

Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson's WarFilmen är baserad på en sann historia om Charlie Wilson, en kongressledamot från Texas, vars politiska karriär fick ett abrupt avslut efter en sexskandal som involverade två strippor. Av supportern Joanne Herring får han vetskap om människorna i Afghanistans lidande under Sovjets ockupation. Med hjälp av den avhoppade CIA-agenten Gust Avrakotos börjar han smuggla in pengar och vapen i landet för att besegra Sovjetunionen.

Trailer för Charlie Wilson’s War

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00