Kvällens filmer: The big wedding, Australia, I min vildaste fantasi, Employee…

The big wedding

Idag söndag den 2 augusti sänds följande filmer på TV: The big wedding, Australia, I min vildaste fantasi, Employee of The Month, For a good time, call., Crazy on the Outside

The big wedding

The big weddingAmerikansk komedi från 2013. Ett sedan länge frånskilt par låtsas att de fortfarande är gifta när hela deras familj ska på ett bröllop. Skådespelare: Diane Keaton, Robin Williams, Katherine Heigl, Robert De Niro.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Australia

AustraliaAustraliskt äventyr från 2008. Strax före andra världskrigets utbrott kommer en brittisk adelsdam till Australien och ärver en boskapsranch. För att rädda egendomen slår hon sig ihop med en råbarkad boskapsfösare som ska hjälpa henne driva sin djurhjord genom landets vidsträckta ödemark. Skådespelare: Hugh Jackman, Bryan Brown, Nicole Kidman.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 12:40

I min vildaste fantasi

I min vildaste fantasiKirk tror knappt tror att det är sant när snyggingen Molly faller för honom. Hans kompisar, hans familj och hans hemska ex-flickvän är lika chockade. Kirk gör allt för att få förhållandet att fungera och visa att Molly inte är för snygg för honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Employee of The Month

Employee of The MonthDet mest åtråvärda för de anställda på Super Clubs lager är att få priset ”månadens arbetstagare” och få sitt foto för evigt uppsatt på väggen i personalrummet. Zack Bradley och Vince Downey har båda arbetat där i tio år, men deras karriärer har utvecklats väldigt olika. Under det att Vince avancerat till huvudkassör och 17 gånger i följd vunnit priset ”månadens arbetstagare”, är Zack den obotlige latmasken som inte tagit ett enda steg uppåt på karriärstegen. Duons långvariga rivalitet kommer till en bitter uppgörelse när den nya vackra kassörskan Amy flyttas över till lagret. Det ryktas om att hon bara dejtar ”månadens arbetstagare”. Hon tilldrar sig omedelbart killarnas intresse och ett psykningskrig startar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

For a good time, call.

For a good time, call.Amerikansk komedi från 2012. Den tillbakadragna Lauren och den oansvariga Katie är före detta fiender och varandras raka motsatser. Men när de båda inser att de inte har råd att flytta in i drömlägenheten i New Yorks innerstad förs de samman av en gemensam vän och bestämmer sig motvilligt för att skaffa lägenhet tillsammans. Rumskompisarna tycks inte ha några gemensamma intressen alls, men när Lauren upptäcker att Katie jobbar på en telefonsexlinje ser hon det hela som en lovande affärsmöjlighet. I takt med att deras verksamhet växer utsätts deras nyfunna vänskap för prövningar. Skådespelare: Justin Long, James Wolk, Lawrence Mandley, Lauren Miller, Ari Graynor.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:50

Crazy on the Outside

Crazy on the OutsideTommy släpps ur fängelset efter tre år bakom galler. Han är redo för en andra chans och flyttar in hos sin kärleksfulla syster Viki, hennes cyniske make Ed och deras familj. Men återanpassningen till samhället blir mer problemfylld än Tommy trodde.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 14:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *