Kvällens filmer: The blind side, Varg Veum: De döda har d…

Idag söndag visas följande filmer på TV: The blind side, Varg Veum: De döda har det bra, Martha behind bars, Tamara Drewe, Moneyball, I spel och kärlek, Hundtricket, In time, In time, forts, School of rock, Paranormal activity 2, Den vilda jakten på stenen

The blind side

The Blind SideAmerikanskt drama från 2009. Michael Oher lever på gatan men hans liv tar en ny vändning när en tränare i amerikansk fotboll får honom antagen till privatskolan han arbetar på. På skolan går även Leigh Ann Tuohys barn, och när hon upptäcker att Michael är hemlös tar hon sig an honom.

Trailer för The blind side

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:40

Varg Veum: De döda har det bra

Norskt kriminaldrama från 2012. Varg Veum blir vittne till när en ung asylsökande flicka dör. Frågan är om det var en olycka eller om hon blev mördad. Varg och Karin upptäcker att flickan var inblandad en en verksamhet på en flyktingförläggning som uttnyttjar kvinnorna på förläggningen. 2013.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 22:55

Martha behind bars

Amerikanskt drama från 2005. Dramatisering av när den amerikanska tv-personligheten och hushållsgudinnan Martha Stewart dömdes 2004 till fem års fängelse för insiderbrott. Hon hade sålt aktier i läkemedelsföretaget ImClone baserat på insiderinformation och försökte dessutom försvåra FBI:s utredning.

Filmen visas på Sjuan klockan 02:55 – 05:25

Tamara Drewe

Tamara DreweBrittisk komedi från 2010. Tamara Drewe är en glamorös journalist som förvandlats från ful ankunge till vacker svan. När hon återvänder till hembyn i västra England för att sälja sitt barndomshem utlöses en rad oförutsedda händelser. I hennes fotspår följer beundrare, svartsjukedramer, överraskande passioner och galna djur.

Trailer för Tamara Drewe

Filmen visas på SVT1 klockan 21:45 – 23:35

Moneyball

Amerikansk dramakomedi från 2011. Billy Beane var en gång basebollproffs men tränar nu Oakland Athletics, som håller på att förlora sina tre bästa spelare till rikare lag. Beane förstår att han radikalt måste förändra hur han bedömer vilka attribut spelare kan tillföra laget. När han träffar Peter Brand, en begåvad ekonomistudent, inser Beane att han hittat mannen som kan hjälpa honom förändra det gamla systemet för att bedöma spelare.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:45

I spel och kärlek

Amerikansk romantisk komedi från 2008. Året är 1925 och intresset för amerikansk fotboll är ljumt. För att rädda sitt lag från att gå under bestämmer sig avdankade fotbollsstjärnan Dodge Connolly för att rekrytera en populär spelare från ett collegelag. Det är en ung man som också är en prisad krigshjälte.

Filmen visas på TV3 klockan 23:45 – 02:00

Hundtricket

Svensk komedi från 2002. Simon är en singelkille i 20-årsåldern som tillbringar en stor del av sin fritid med att se på romantiska filmer och drömma om Den Stora Kärleken. Micke och Mario är hans bästa kompisar. Micke är en riktig Don Juan som älskar livet som singel, medan Mario har ett fast förhållande. En dag får Micke och Mario nog av Simons eviga sökande efter den rätta och bestämmer sig för att hjälpa honom. Det är då Micke kläcker idén om hundtricket.

Filmen visas på TV4 klockan 16:45 – 17:55

In time

Amerikansk action från 2011. I en framtid där tid är pengar och livet en valuta som ständigt riskerar att ta slut, blir en fattig fabriksarbetare felaktigt anklagad för mord. Samtidigt får han en stor mängd tid överförd till sitt livskonto. Nu börjar en intensiv kamp för att krossa systemet där många måste dö, så att ett fåtal kan få evigt liv.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

In time, forts

Amerikansk action från 2011. I en framtid där tid är pengar och livet en valuta som ständigt riskerar att ta slut, blir en fattig fabriksarbetare felaktigt anklagad för mord. Samtidigt får han en stor mängd tid överförd till sitt livskonto. Nu börjar en intensiv kamp för att krossa systemet där många måste dö, så att ett fåtal kan få evigt liv.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:25

School of rock

Amerikansk komedi från 2003. Dewey Finn drömmer egentligen om att bli en stor rockstjärna men för att kunna betala tillbaka alla sina skulder tar han jobb som lärarvikarie. Hans klass består av fjärdeklassare och bland dem hittar han ett gäng talanger som bildar ett band. Deras mål blir att vinna tävlingen ”Battle of bands”.

Filmen visas på TV4 klockan 23:25 – 01:45

Paranormal activity 2

Amerikansk rysare från 2010. Efter att Dan, Kristi och deras två barn flyttat till ett nytt hus drabbas de av vad de tror är en rad inbrott. För att få reda på vad som pågår sätter de upp övervakningskameror i hemmet. Men det kamerorna registrerar är mer skrämmande än familjen någonsin kunnat ana.

Filmen visas på TV4 klockan 01:45 – 03:35

Den vilda jakten på stenen

Amerikanskt äventyr från 1984. Författarinnan Joan Wilder skriver spännande böcker, men lever ett tråkigt liv. En dag får hon ett mystiskt paket. Paketet visar sig innehålla den summa pengar som hon behöver för att köpa loss sin syster som har blivit kidnappad i Colombia. Helt på egen hand reser hon för att rädda sin syster från kidnapparnas onda klor. Men hon hamnar på fel buss, och hamnar i djungeln – tills det att hon träffar Jack Colton. Han påminner om flera av karaktärerna i hennes böcker.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:15