Kvällens filmer: The Bling Ring, Bitch Slap, Hanging up, …

The Bling Ring, Bitch Slap, Hanging up, TV Shop

The Bling Ring

21:00 – 22:50

Zack är en blyg, tafatt medelklasspojke som känner sig utanför i skolan. Snart börjar Zack, Natalie och några andra vänner göra inbrott hos rika och berömda personer. Amerikansk dramafilm från 2011.

Bitch Slap

21:00 – 23:10

Bitch SlapMöt de coola och totalt hänsynslösa tjejerna Trixie, Hel och Camero, en bekantskap du sent kommer att glömma. Är det något de älskar så är det stora kraftfulla vapen, snabba vrålåk, diamanter och pengar. De tvekar inte ens att ge sig på traktens mest ökände gangsterkung för att stjäla diamanter till ett värde av 200 miljoner dollar. Men rykten om deras avsikter har spridits i den undre världen. Det blir en våldsam uppgörelse där både kraft, förmåga och lojalitet sätts på hårt prov.

Hanging up

21:00 – 23:00

Hanging UpEve (Meg Ryan) lever ett upptaget liv, inte minst på grund av sin alkoholiserade telefonterrorist till far (Walter Matthau). Eves systrar, redaktören Georgia (Diane Keaton) och skådespelerskan Maddy (Lisa Kudrow), är inte fullt lika upptagna med fadern men han ringer även mycket till dem. När systrana får veta att deras far bara har en kort tid kvar att leva är det dock dags för dem alla att lägga på telefonluren och istället träffas på riktigt… Text-TV s. 690.

TV Shop

05:25 – 05:35

Eve (Meg Ryan) lever ett upptaget liv, inte minst på grund av sin alkoholiserade telefonterrorist till far (Walter Matthau). Eves systrar, redaktören Georgia (Diane Keaton) och skådespelerskan Maddy (Lisa Kudrow), är inte fullt lika upptagna med fadern men han ringer även mycket till dem. När systrana får veta att deras far bara har en kort tid kvar att leva är det dock dags för dem alla att lägga på telefonluren och istället träffas på riktigt… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *