Kvällens filmer: The boss, Bödeln från Emsland, Dagissnuten

The boss

Idag torsdag den 11 november sänds följande filmer på TV: The boss, Bödeln från Emsland, Dagissnuten

The boss

The bossAmerikansk komedi från 2016. Michelle Darnell har hamnat i fängelse efter att ha åtalats för insiderhandel. När hon blir frisläppt tänker hon vinna tillbaka förtroendet från sina vänner, fiender och hela USA. Men när hon inte har någon att vända sig till flyttar hon och hennes unga dotter in till assistenten Claire. Michelle låter sig inte påverkas av motgången utan ger sig ut för att bygga upp sitt imperium igen och återfå sin forna glans.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The boss

Bödeln från Emsland

Bödeln från EmslandApril 1945, bara veckor före krigsslutet. En ung tysk soldat kämpar för sin överlevnad på väg från frontens bittra nederlag. Längs vägen finner han en död kapten och beslutar sig för att överta hans identitet. I samma stund som han sveper på sig naziuniformen drabbas han av en överväldigande maktkänsla, vilken de närmaste dagarna kommer utveckla sig till hybris och galenskap. Från att ha varit en stackare på flykt blir han själv ett av de svin han flytt ifrån.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15. Läs mer om Bödeln från Emsland

Dagissnuten

DagissnutenAmerikansk actionkomedi från 1990. Den tuffe stadssnuten John har varit på jakt efter narkotikakungen Cullen i åratal. När han slutligen hittar på Cullen visar det sig att den enda som kan vittna mot honom är hans ex-fru. Problemet är bara att hon verkat gå under jorden. Som tur är vet John namnet på hennes sons skola så han tror att han kan hitta henne. Saker och ting går dock inte riktigt som han tänkt sig och han tvingas anta sitt tuffast polisuppdrag någonsin – som dagisfröken!

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Dagissnuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *