Kvällens filmer: The change-up, Obsessed, Life as we know…

Idag söndag visas följande filmer på TV: The change-up, Obsessed, Life as we know it, Life as we know it, forts, The man

The change-up

The Change-UpAmerikansk komedi från 2011. Mitch och Dave växte upp tillsammans som bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående barnrumpa. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker männen snart att den andras liv är långtifrån så rosenrött som det verkat på avstånd.

Trailer för The change-up

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:30

Obsessed

ObsessedAmerikanskt thriller från 2009. Derek Charles är en framgångsrik kapitalförvaltare som just har fått en rejäl befordran. Han är lycklig med sin karriär och i sitt äktenskap med den vackra Sharon, men när Lisa, en vikarie på arbetsplatsen börjar förfölja Derek hamnar allt han har arbetat för i fara.

Filmen visas på TV3 klockan 00:30 – 02:45

Life as we know it

Life as We Know ItAmerikansk komedi från 2010. Efter en katastrofal första dejt inser Holly och Eric att de är varandras exakta motsatser. Det enda som de har gemensamt är sitt misstycke för varandra och kärleken till sin guddotter Sophie. Men när de finner sig plötsligt vara allt Sophie har i hela världen, blir de tvungna att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan.

Trailer för Life as we know it

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Life as we know it, forts

Amerikansk komedi från 2011. Efter en katastrofal första dejt inser Holly och Eric att de är varandras raka motsatser. Det enda som de har gemensamt är sitt misstycke för varandra och kärleken till sin guddotter Sophie. Men när de finner sig plötsligt vara allt Sophie har i hela världen, blir de tvungna att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:30

The man

The ManAmerikansk action från 2005. När en FBI-agent hittas död och det uppdagas att han var korrumperad riktas alla blickar mot hans partner Derrick Vann. som får 24 timmar på sig att finna mördaren. Han får oväntad hjälp av en optimistisk tandläkartillbehörsförsäljare som är på besök i stan.

Trailer för The man

Filmen visas på TV4 klockan 01:20 – 03:00