Kvällens filmer: The Dark Knight, Ghost Rider, Flyboys, U…

The Dark Knight, Ghost Rider, Flyboys, Until Death

The Dark Knight

21:00 – 00:00

The Dark KnightGothams beskyddare trappar upp kriget mot den organiserade brottsligheten. Tillsammans med polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent vill Batman göra slut på den kriminella verksamhet som sprider skräck på stadens gator. Brottsbekämparna tycks vara framgångsrika, men hamnar snart i ett laglöst kaos, skapat av en snillrik gangster som de terroriserade invånarna i Gotham City känner till endast som Jokern.

Ghost Rider

00:00 – 02:10

Ghost RiderNicolas Cage spelar Johnny Blaze, en våghalsig mc-stuntman som sålt sin själ till djävulen. Då Johnnys gamla kärlek, den godhjärtade Roxanne, åter gör entré i hans liv inser han dock att han vill ha sin själ tillbaka. Således träffar han en överenskommelse med hin håle och blir hans skinnklädde fotsoldat på jorden.

Flyboys

00:30 – 03:10

FlyboysAmerikanskt drama från 2006. Första världskriget pågår i Europa och under de tre år som kriget pågått har Amerika hållit sig utanför. Men det hindrar inte amerikanska män att gå med i kriget. De anmäler sig frivilligt att gå med i den franska armén och blir de första stridspiloterna.

Until Death

02:00 – 03:45

Until DeathJean-Claude Van Damme syns i rollen som Anthony Lowe, en luttrad gammal polis med svåra personliga problem. Efter att han med nöd och näppe undkommit med livet i behåll efter ett misslyckat tillslag bestämmer han sig för att reda ut sitt liv en gång för alla. Det visar sig dock lättare sagt än gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *