Kvällens filmer: The Dark Knight, Good Morning, Vietnam,…

Idag fredag visas följande filmer på TV: The Dark Knight, Good Morning, Vietnam, Ensam hemma 2 – Vilse i New York, Bridget Jones dagbok, Smekmånaden

The Dark Knight

The Dark KnightDen mörke riddaren ska en gång för alla få ett slut på den organiserade brottsligheten i Gotham City. Till sin hjälp har han polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent – och de visar sig vara en sällsynt bra brottsbekämpartrio. Men snart stöter de på patrull, då den genialiske mästerskurken Jokern träder in på spelplanen. Han skapar snabbt total anarki i staden och tvingar Batman farligt nära fel sida av lagen.

Trailer för The Dark Knight

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 01:05

Good Morning, Vietnam

Good Morning, VietnamKlädd i en helt regelvidrig uniform och med ett uppträdande som skulle driva en rutinerad rekrytplågare till hjärtinfarkt anländer discjockeyn Adrian Cronauer till Saigon. Redan morgonen därpå vrålar han ut sitt Good Morning, Vietnam, följt av den våldsammaste rockmusik som någonsin glödgat den militära radiostationens trådar. Adrian Cronauer blev soldaternas idol, befälens mardröm och civilbefolkningens märkligaste upplevelse.

Trailer för Good Morning, Vietnam

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:20 – 02:45

Ensam hemma 2 – Vilse i New York

Kevin och hans familj är på väg till Florida för att fira jul. Resan går via New York där Kevin tappar bort sina nära och kära. Plötsligt är han alldeles ensam i en av världens största städer och där stöter han på några gamla bekanta… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 19:00 – 21:30

Bridget Jones dagbok

Bridget Jones DagbokPå nyårsdagens morgon vaknar Bridget Jones med en gedigen baksmälla. 32 år gammal och singel med ett kaotiskt leverne bestämmer hon sig för att återta kontrollen över sitt liv. Hon ger sig själv en rad nyårslöften som hon skriver ner i sin dagbok, en journal som snart blir en polemisk hyllning till allt livets goda – nämligen sprit, cigg och karlar! Baserad på Helen Fieldings succéroman med samma namn.

Trailer för Bridget Jones dagbok

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 23:35

Smekmånaden

Ashton Kutcher och Brittany Murphy spelar huvudrollerna i den här romantiska komedin om ett nygift ungt par som beger sig till Europa på smekmånad. Resan blir dock inte fullt så romantisk som de tänkt sig… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 23:35 – 01:35