Kvällens filmer: The expendables, This means war, American gangster

The expendables

Idag tisdag den 23 augusti sänds följande filmer på TV: The expendables, This means war, American gangster

The expendables

The expendablesAmerikansk action från 2010. En grupp amerikanska legoknektar anlitas för att störta en hänsynslös diktator i Sydamerika. De tror att det rör sig om ett rutinuppdrag men snart är de indragna i en dödlig härva av svek och bedrägeri. Skådespelare: Jason Statham, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

This means war

This means warAmerikansk action från 2012. Två CIA-agenter som jobbat ihop på livsfarliga uppdrag och även är bästa vänner råkar falla för samma kvinna. Plösligt är de varandras värsta fiende och använder sig av högteknologi och alla trick som tänkas kan för att vinna hennes gunst. Som om det inte vore illa nog, dyker dessutom en gammal fiende upp. Skådespelare: Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett, Reese Witherspoon, Chris Pine.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

American gangster

American gangsterAmerikansk thriller från 2007. Mot slutet av 1960-talet börjar Frank Lucas, en småtjuv från Harlem, klättra i gangsterhierarkin. Inom loppet av några år har han blivit en av USA:s ledande heroinleverantörer. Samtidigt engagerar sig en motarbetad narkotikapolis för att få hans brottsimperium på fall. Skådespelare: Chiwetel Ejiofor, Cuba Gooding Jr, Josh Brolin, Denzel Washington, Russell Crowe.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *