Kvällens filmer: The gentlemen, Jakten på den försvunna skatten, King Kong,…

The gentlemen

Idag fredag den 14 april sänds följande filmer på TV: The gentlemen, Jakten på den försvunna skatten, King Kong, Snow White and the huntsman, Unhinged, The Italian Job

The gentlemen

The gentlemenAmerikansk action från 2020. Den amerikanske affärsmannen Mickey Pearson beslutar sig för att sälja sin blomstrande och enorma marijuanaimperium i London. Han vill dra sig tillbaka och sätter igång en kamp på liv och död om kontrollen över hans verksamhet. Han vill helst sälja till Oklahomamiljardären Matthew Berger, men ett gäng East End-gangstrar, den kinesiske rivalen Dry Eye och den förslagne privatdetektiven Fletcher vill också ha en del av kakan.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The gentlemen

Jakten på den försvunna skatten

Jakten på den försvunna skattenAmerikansk action från 1981. Året är 1936. Äventyraren och arkeologen Indiana Jones får i uppdrag att finna den mytomspunna Arken med resterna av stentavlorna med de tio budorden. Men han är inte ensam i jakten, även Hitler har skickat sina hejdukar efter skatten.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Jakten på den försvunna skatten

King Kong

King KongNyzeeländsk-amerikansk action från 2005. En expedition fångar en enorm apa på en avlägsen ö och tar med den till New York för att visa upp den. En vacker skådespelerska är med på resan och monstret förälskar sig i henne. Kärleken till kvinnan får apan att bryta sig loss från sina bojor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om King Kong

Snow White and the huntsman

Snow White and the huntsmanAmerikansk fantasy från 2012. Snövit är den enda i hela riket som är vackrare än den ondskefulla drottningen Ravenna, vilket gör drottningen vansinnig av avundsjuka. Ravenna lejer en jägare för att döda Snövit, men jägaren byter sida när han inser att han blivit lurad. Tillsammans beger sig nu Snövit och jägaren till slottet för att besegra drottningen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Snow White and the huntsman

Unhinged

UnhingedAmerikansk action från 2020. Rachel är stressad och sen och på väg till jobbet. Vid ett trafikljus tjafsar hon med en främmande man vars liv har gjort att han känner sig maktlös och osynlig. Rachel förstår snart att hon och alla som hon älskar är måltavlor för en man som har beslutat att sätta ner foten en sista gång och göra en sista brutalmarkering genom att lära henne en rad dödliga läxor. En livsfarlig katt och råtta-lek börjar och det står snart klart att man aldrig kan veta hur nära man är någon som håller på att flippa ut och bli helt vansinnig.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Unhinged

The Italian Job

The Italian JobBrittisk action från 1969. Ett spektakulärt rån av guldtackor i Turin planeras av en äldre man från ett brittiskt fängelse där han är herre över allt han övervakar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:55. Läs mer om The Italian Job

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *