Kvällens filmer: The Greatest, Traitor, District 9, Get S…

The Greatest, Traitor, District 9, Get Shorty, Flickan Från Ovan, How Stella Got Her Groove Back, Blå män

The Greatest

21:30 – 23:10

The GreatestAllen och Grace Brewer har förlorat sin äldste son i en bilolycka. En dag ringer det plötsligt på dörren. Utanför står Rose. Hon säger att hon kände deras son och att hon väntar hans barn.

Traitor

23:15 – 01:05

TraitorEfter en rad internationella terrorattacker pekar alla spår mot en man: en avhoppare från amerikanska specialstyrkorna. FBI sätter in sin tuffaste människojägare, men är sanningen verkligen så enkel som den tycks vara?

District 9

23:05 – 01:20

District 9Nyzeeländsk science fiction-action från 2009. I ett läger i utkanten av staden District 9 lever över en miljon strandsatta rymdvarelser. Efter att de i 20 år levt under ghettoliknande förhållanden blir situationen ohållbar och myndigheterna bestämmer att de ska tvångsförflyttas till ett nytt läger. Wikus van de Merve utses att genomföra uppdraget.

Get Shorty

01:20 – 03:30

Get ShortyAmerikansk actionkomedi från 1995. Chili Palmer arbetar inom maffian men drömmer om en framtid i filmbranschen. Han samlar ihop några medarbetare och beger sig till Hollywood för att förverkliga drömmarna med sina egna, något hårdföra, metoder.

Flickan Från Ovan

22:00 – 00:35

Flickan Från OvanNär den 14-åriga Susie Salmon blir mördad lämnar hon ett oavslutat liv efter sig. Nu befinner hon sig på en märklig men vacker plats mellan liv och död. Amerikansk fantasydramafilm från 2009.

How Stella Got Her Groove Back

21:00 – 23:25

How Stella Got Her Groove BackUnder en semester på Jamaica faller den framgångsrika aktiemäklaren Stella för en stilig, och betydligt yngre man – Winston Shakespeare. Deras romans tvingar henne att revidera sin nyn på sex, moderskap och arbete.

Blå män

03:30 – 05:15

Dansk komedi från 2008. Dion och Lotte jobbar på en återvinningsstation och samarbetet mellan dem fungerar utmärkt. Ingen av dem anser att man ska jobba ihjäl sig och skjuter gärna upp det som går till en annan dag. Men när it-säljaren Jesper, som dömts till samhällstjänst, dyker upp, ruckas deras väl inarbetade system.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *