Kvällens filmer: The happening, Skyline, The Incredible Hulk, Maffiabröder,…

The happening

Idag fredag den 24 juli sänds följande filmer på TV: The happening, Skyline, The Incredible Hulk, Maffiabröder, Goldeneye, Mr. Brooks, Snuten i varuhuset, Leva och låta dö, The Color of Money, Welcome home, Roscoe Jenkins

The happening

The happeningAmerikansk-indisk thriller från 2008. En morgon i Central Park, New York City blir människor plötsligt paralyserade och den ena efter den andra börjar begå självmord. Man fruktar inledningsvis någon sorts terrorattack. Efter hand står det klart att det i stället handlar om naturens egen hämnd på den miljöförstöring människorna utsätter jorden för. Skolläraren Elliott och hans familj hör till de som under dramatiska omständigheter försöker fly undan den hotande katastrofen. Skådespelare: Zooey Deschanel, John Leguizamo, Mark Wahlberg.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:55

Skyline

SkylineMärkliga ljus sänker sig över Los Angeles och drar till sig människor som flugor dras till ljuset, där en utomjordisk kraft hotar att uppsluka den mänskliga befolkningen från jordens yta.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:20

The Incredible Hulk

The Incredible HulkForskaren Bruce Banner finkammar planeten efter ett botemedel, men krigsherrarna som drömmer om att utnyttja hans krafter lämnar honom inte ifred. Efter att ha återvänt hem efter sina resor blir Bruce förföljd av den hänsynslöse The Abomination, ett adrenalinstint monster med matchande superkrafter. Nu måste Banner fatta ett livsavgörande beslut om sitt öde: att leva ett stillsamt liv som forskaren Bruce Banner eller som varelsen Hulken.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Maffiabröder

MaffiabröderHenry Hill växer upp på 50-talet och vill bli gangster. Han lierar sig med bossen Paul Cicero och blir vän med Tommy De Vito och Jimmy Conway. De klättrar i hierarkin och på 70-talet begår de ett stort rån, men blir paranoida.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Goldeneye

GoldeneyeAgent James Bond ska spränga en rysk kemisk vapenfabrik men när hans kompanjon blir tillfångatagen ställs han inför ett svårt val, att rädda sin vän eller genomföra uppdraget. Nio år senare återvänder Bond till Sovjetunionen på jakt efter Goldeneye, ett vapen som kan skapa kaos och krig i världen.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Mr. Brooks

Mr. BrooksAmerikansk thriller från 2007. Mr Brooks. Earl Brooks är en framgångsrik affärsman som döljer en hemlighet, han är en seriemördare känd under namnet The thumbprint killer. Brooks slits mellan det förbjudna och avsky för sina brott. Han beslutar sig för att begå sitt sista mord – men denna gång går det snett. Skådespelare: Demi Moore, Dane Cook, Marg Helgenberger, Kevin Costner, William Hurt.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:30

Snuten i varuhuset

Snuten i varuhusetAmerikansk actionkomedi från 2009. Paul Blart är en mildsinnad småbarnsförälder som arbetar som säkerhetsvakt på ett varuhus. Han har om och om igen försökt komma in på polishögskolan, men utan att lyckas – främst på grund av att han är överviktig. En dag tar den organiserade brottsligheten över varuhuset och tar gisslan. På insidan finns Blart. Han vägrar att lämna, ty han har ansvar för säkerheten. På så sätt blir han polisens ögon på insidan. På egen hand försöker han hindra för gangstrarna. Skådespelare: Jayma Mays, Raini Rodriguez, Erick Avari, Kevin James, Keir O’Donnell.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Leva och låta dö

Leva och låta döNär tre brittiska agenter dödas får James Bond i uppdrag att undersöka saken. Spåren leder till Kananga, premiärminister på öriket San Monique. För att lösa fallet måste Bond bege sig till Harlem där den förste agenten blev mördad.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 23:45

The Color of Money

The Color of MoneyDen professionelle biljardspelaren ”Fast Eddie” imponeras av den unge Vincents färdigheter i biljard och övertalar honom att följa med till Atlantic City för att spela om de stora pengarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 00:05

Welcome home, Roscoe Jenkins

Welcome home, Roscoe JenkinsAmerikansk komedi från 2008. Roscoe Jenkins är programledare för en populär talk show på tv och lever ett bekvämt liv i Los Angeles med sin fästmö och 10-årige son. När han återvänder till sin hemstad i Georgia för att fira sina föräldrars bröllopsdag blir han påmind om forna tiders familjefejder som nu åter blossar upp. Skådespelare: James Earl Jones, Cedric the Entertainer, Martin Lawrence.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 00:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *