Kvällens filmer: The heat, Disturbia, Lincoln, Trouble with the curve, Run…

The heat

Idag måndag den 2 januari sänds följande filmer på TV: The heat, Disturbia, Lincoln, Trouble with the curve, Run fatboy run, Polisskolan 2 – Första uppdraget, 48 timmar

The heat

The heatAmerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats. Skådespelare: Michael McDonald, Demian Bichir, Melissa McCarthy, Sandra Bullock.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:55

Disturbia

DisturbiaAmerikansk thriller från 2007. Kale döms till tre månaders husarrest för att ha slagit en lärare och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen tar en skrämmande vändning. Kale misstänker att en granne är en seriemördare, men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen. Men mördaren upptäcker snart att någon är honom på spåren. Skådespelare: Carrie-Anne Moss, David Morse, Sarah Roemer, Shia Labeouf.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Lincoln

LincolnAmerikanskt drama från 2012. 1865 härjas USA av inbördeskrig. I kongressen kämpar president Lincoln för att få igenom ett förbud mot slaveri. Han för en kamp mot klockan, lagen måste godkännas innan kriget tar slut och södern kan den. Skådespelare: Sally Field, Joseph Gordon-Levitt, Daniel Day-Lewis.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Trouble with the curve

Trouble with the curveAmerikanskt drama från 2012. Talangscouten Gus chefer tycker att han är för gammal för jobbet, men han får en sista chans att bevisa att han har vad som krävs. När dottern Mickey får veta att pappan i hemlighet har problem med synen bestämmer hon sig för att följa med på resan – trots att deras relation inte är den bästa. Skådespelare: Amy Adams, John Goodman, Clint Eastwood.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 15:00

Run fatboy run

Run fatboy runBrittisk komedi från 2007. För fem år sedan övergav Dennis sin fästmö vid altaret men har sedan dess insett att hon är den enda kvinna han någonsin kommer att älska. För att ha en chans att få henne tillbaka måste han bevisa för henne att han har förändrats. Kanske kan han göra det genom att springa ett maratonlopp. Skådespelare: Thandie Newton, Hank Azaria, Simon Pegg.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 00:30

Polisskolan 2 – Första uppdraget

Polisskolan 2 - Första uppdragetAmerikansk komedi från 1985. Några elever från polisskolan får i uppdrag att rensa upp i ett polisdistrikt där en liga härjar och trakasserar invånarna. Skolans rektor Eric Lassard riskerar att få sparken om hans elever inte lyckas. Men en polis som är ute efter att ta över Lassards jobb gör allt för att sabotera för eleverna. Skådespelare: Michael Winslow, David Graf, Howard Hesseman, George Gaynes, Art Metrano, Steve Guttenberg, Bubba Smith, Colleen Camp, Bobcat Goldthwait.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

48 timmar

48 timmarAmerikansk action från 1982. Den hårdföre snuten Jack Cates är på jakt efter en par mördare som skjutit hans kollegor med hans egen pistol. För att få tag på dem tvingas han ta hjälp av en av deras före detta kompanjoner, Reggie Hammond. Problemet är att Reggie sitter i fängelse, men Jack lyckas få låna honom i 48 timmar. Skådespelare: Annette O’Toole, James Remar, David Patrick Kelly, Nick Nolte, Eddie Murphy.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *