Kvällens filmer: The heat, Mission: Impossible 2, Kairo 678

The heat

Idag torsdag den 5 maj sänds följande filmer på TV: The heat, Mission: Impossible 2, Kairo 678

The heat

The heatAmerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats. Skådespelare: Michael McDonald, Demian Bichir, Melissa McCarthy, Sandra Bullock.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Mission: Impossible 2

Mission: Impossible 2Amerikansk action från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Mot sig har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver nu viruset för att komplettera sin plan att starta en internationell epidemi och sedan göra sig rik på att sälja botemedlet. För att komma åt Ambrose tvingas Hunt ta hjälp av Ambroses förra älskarinna, Nyah Hall, som sätter känslorna i svallning också hos Hunt. Skådespelare: Richard Roxburgh, Ving Rhames, Brendan Gleeson, John Polson, Tom Cruise, Thandie Newton, Dougray Scott.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15

Kairo 678

Kairo 678Egyptiskt drama från 2010. Om tre kvinnors situation i Egypten – om sexuella trakasserier, ett haltande rättssystem och om rätten att slå tillbaka. Skådespelare: Nahed El Sebai, Ahmed El Feshawy, Maged El Kedwany, Nelly Karim, Boshra.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *