Kvällens filmer: The hot chick, Irene Huss: Tystnadens ci…

Idag lördag visas följande filmer på TV: The hot chick, Irene Huss: Tystnadens cirkel, Hollywood gigolo, The aviator, Mitt super ex, Le papillon, Children of men, Thursday, My soul to take, Bröderna Karlsson, forts, Daredevil, Bangkok dangerous, Dödligt vapen 3, Point break – dödens utmanare, Anaconda

The hot chick

The Hot ChickAmerikansk komedi från 2002. Jessica är pluggets populäraste tjej men en förbannelse förvandlar henne till en sluskig 30-årig man. Jessica bestämmer sig för att vinna skolans cheerleadertävling och ta tillbaka sin snygge pojkvän och gör allt för att häva förbannelsen.

Trailer för The hot chick

Filmen visas på Kanal 5 klockan 17:50 – 20:00

Irene Huss: Tystnadens cirkel

Svensk thriller från 2011. Irene Huss försöker ta reda på vad som har hänt med en man som hittats död i en container. Mannens kropp är naken och slagen blodig. Allt tyder på att han har blivit kidnappad och utsatt för sexuella övergrepp och tortyr av en organiserad grupp.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 23:25

Hollywood gigolo

Amerikansk komedi från 1999. Deuce Bigalow är akvarierengörare och betraktas som ett riktigt bottennapp. Som tur är tycker han om fiskar och han ser dem som sina bästa vänner. Just därför får han förtroendet att sköta om en framgångsrik gigolos dyrbara akvarium och lyxbostad när denne reser bort. En mindre brand, ett vattenläckage och ett antal sönderslagna antikviteter senare är katastrofen ett faktum. Deuce ser bara en utväg för att snabbt finansiera skadorna i lägenheten. Att själv bli gigolo.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:25 – 01:10

The aviator

The AviatorAmerikanskt drama från 2004. Han var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia.

Trailer för The aviator

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 00:25

Mitt super ex

Amerikansk komedi från 2006. Matt upptäcker ett tag in i förhållandet att hans flickvän Jenny lever ett dubbelliv som den motvilliga superhjältinnan G-Girl. Men först när Matt gör slut får han uppleva hennes superkrafter på nära håll då hon använder dem på de mest kreativa sätt för att göra livet surt för honom.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:30 – 23:20

Le papillon

Le papillonFranskt drama från 2002. Julien är en ensam gammal man som bor i en stor våning i Paris. Ovanför honom bor en ung kvinna med sin dotter Elsa. Kvinnan jobbar i snabbköpet och i stället för att ta hand om sin dotter roar hon sig ute på nätterna. När Julien bestämmer sig för att ge sig ut på landet för att söka efter en ovanlig fjäril övertalar Elsa honom att ta henne med sig. 2008.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:55 – 05:25

Children of men

Children of MenAmerikansk science fiction från 2006. Året är 2027, världen är i kaos och hopplöshet råder. Inga barn har fötts på arton år eftersom kvinnor av någon anledning har blivit sterila. Men när en ung gravid kvinna dyker upp i London får den före detta aktivisten Theo i uppdrag att smuggla ut henne ur landet till ett säkert ställe. Men eftersom man stängt Englands gränser blir det inget lätt uppdrag när de försöker ta sig igenom ett England som är som en krigszon. Samtidigt har de både regeringen och fanatiska aktivister efter sig.

Trailer för Children of men

Filmen visas på SVT1 klockan 23:05 – 00:50

Thursday

ThursdayAmerikansk action från 1998. Casey Wells är en före detta knarklangare som lyckats få rätsida på sitt liv och nu bor med sin fru i Huston där han jobbar som arkitekt. En torsdag får han dock oväntat besök av sin gamla partner Nick och Casey erbjuder honom att bo hos dem i några dagar, helt ovetandes om att Nicks resväska är fullproppad med heroin.

Trailer för Thursday

Filmen visas på TV3 klockan 01:05 – 02:35

My soul to take

My Soul to TakeAmerikansk thriller från 2010. En seriemördare återvänder till sin hemstad, för att förfölja sju barn som alla fyller år på den dag som han förmodas ha dött på.

Trailer för My soul to take

Filmen visas på TV3 klockan 02:35 – 04:15

Bröderna Karlsson, forts

Svensk komedi från 2010. Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens. En bror är en framgångsrik perfektionistisk advokat som bor i Stockholm. Den andra brodern bor i norra Sverige med fru och barn och är en notoriskt otrogen slashas. Bröderna träffas för första gången när de går igenom sin avlidna mors egendom. Mötet leder till en serie utmanande förväxlingar som vänder upp och ner på båda deras liv.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:50

Daredevil

DaredevilAmerikansk action från 2002. På dagtid arbetar Matt Murdock som advokat, men när mörkret faller blir han den orädde Daredevil, som vaktar stadens gator och kämpar för rättvisa. Matt förlorade synen när han som barn råkade ut för en olycka med giftigt industriellt avfall.

Trailer för Daredevil

Filmen visas på TV4 klockan 23:50 – 01:55

Bangkok dangerous

Bangkok DangerousAmerikansk thriller från 2008. Yrkesmördaren Joe får i uppdrag att bege sig till Bangkok och mörda fyra personer. På plats kommer han få fyra paket med uppgifter om vilka personerna är. De tre första uppdragen går som planerat men när han får reda på vem den fjärde personen är blir han tveksam till att utföra dådet.

Trailer för Bangkok dangerous

Filmen visas på TV4 klockan 01:55 – 03:55

Dödligt vapen 3

Amerikansk action från 1992. Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men kollegan Riggs ser i vanlig ordning till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa vackra Lorna Cole. Den nya trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en rå superskurk och verkar vara inblandad i en vapenhärva med stulna vapen. Han skyr inga medel för att undanröja vittnen.

Filmen visas på TV6 klockan 21:30 – 00:00

Point break – dödens utmanare

Amerikansk action från 1991. När Johnny Utah blir skadad slutar han mycket abrupt en lovande fotbollskarriär och börjar i stället arbeta för FBI. Under täckmantel tar han sig in i södra Kaliforniens surfkretsar. Avsikten är att försöka få tag i information kring ett antal bankrån som gjorts i området, där rånarna är maskerade som några av landets före detta presidenter.

Filmen visas på TV6 klockan 00:00 – 02:35

Anaconda

AnacondaAmerikansk rysare från 1997. En grupp dokumentärfilmare söker efter en legendarisk indianstam. De färdas längs Amazonfloden när de stöter på en jägare, vars båt har kapsejsat. Jägaren, Paul, lovar att hjälpa dem att hitta indianerna, men är i själva verket ute efter att fånga en 12 meter lång, skräckinjagande anakonda. Det dröjer inte länge förrän det fruktansvärda odjuret visar sig.

Trailer för Anaconda

Filmen visas på TV6 klockan 02:35 – 04:10