Kvällens filmer: The impossible, Bean – den totala katast…

Idag söndag visas följande filmer på TV: The impossible, Bean – den totala katastroffilmen, Dumpad, Fäst vid dig

The impossible

Spanskt drama från 2012. Henry, hans fru Maria och deras tre söner tar det lugnt vid poolen i ett thailändskt semesterparadis efter en händelserik jul. De har knappt hunnit glömma sina bekymmer och komma tillrätta i det tropiska paradiset när en av vår tids värsta naturkatastrofer förändrar deras liv på ett ögonblick. Samtidigt som chock går över i elände och fasa kämpar de hängivna föräldrarna för att skydda sina barn när de möter såväl hjärtskärande tragedi som ofattbar barmhärtighet i ett land dränkt i kaos. Skådespelare: Tom Holland, Samuel Joslin, Oaklee Pendergast, Naomi Watts, Ewan McGregor.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:20

Bean – den totala katastroffilmen

Brittisk komedi från 1997. Ett konstgalleri i Los Angeles har återköpt landets främsta konstverk Whistler’s Mother från utlandet. Man bjuder in Englands främste konstexpert att närvara vid den högtidliga avtäckningen. Men britterna skickar istället sin mest inkompetente medarbetare för att bli av med honom en tid. De skickar Mr Bean och katastroferna avlöser snart varandra. Skådespelare: Pamela Reed, Harris Yulin, Burt Reynolds, John Mills, Rowan Atkinson, Peter MacNicol.

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:10

Dumpad

Amerikansk komedi från 2008. När Sarah Marshall dumpar musikern Peter Bretter för rockstjärnan Aldous Snow, rasar hela Peters värld. Hans bästa vän föreslår att han ska resa iväg till Hawaii för att glömma sina sorger. På Hawaii träffar han den vackra Rachel Jansen, men får en chock när han ser både Aldous och Snow där. Skådespelare: Kristen Bell, Russell Brand, Jason Segel.

Filmen visas på TV3 klockan 01:40 – 03:35

Fäst vid dig

Walt och Bob Tenor är bröder. De är tighta. Bokstavligt talat. De är nämligen siamesiska tvillingar. Den utåtriktade Walt vill gärna jobba som skådespelare så hans bror följer med honom till Hollywood. Bob ser sin chans att träffa tjejen som han har dejtat på Internet. Men livet i Hollywood är inte helt lätt. Men när de springer på Cher erbjuder hon Walt en roll i hennes urdåliga tv-serie som hon egentligen inte själv vill fortsätta med. Hon hoppas att serien ska slopas om Walt får rollen. Hennes plan går i stöpet och får motsatt effekt. Nu börjar Walt och Bob att fundera på om de ska genomgå en farlig seperationsoperation.

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 00:30