Kvällens filmer: The In-Laws, Ensam hemma 3, Snygg, sexi…

The In-Laws, Ensam hemma 3, Snygg, sexig & singel, Tjejen som jobbade skift, Game 6

The In-Laws

22:00 – 00:00

The In-LawsJerry Peyser är en tystlåten fotspecialist som lever ett tillbakadraget liv tills det att hans dotter tillkännager att hon ska gifta sig – med en helgalen CIA-agent!

Ensam hemma 3

16:50 – 19:00

Amerikansk komedi från 1997. Fyra skurkar har stulit ett värdefullt mikrochip som de har gömt i en leksaksbil för att lura tullen. Genom en förväxling av väskor på flygplatsen råkar en äldre kvinna få med sig leksaksbilen hem och ger den i sin tur till grannpojken Alex. Skurkarna vill givetvis ha bilen med chipet och beslutar sig för att göra inbrott i alla hus i kvarteret. Men åttaårige Alex är förberedd på deras besök. Åldersgräns 7 år.

Snygg, sexig & singel

00:20 – 02:15

Amerikansk romantisk komedi från 2002. Christina Walters har en gyllene regel när hon dejtar, undvik att leta efter den rätte och ta den som är rätt för stunden. Men en kväll träffar hon Peter som hon inte kan sluta tänka på efter att han gett sig av. Det enda Christina vet om Peter är att han är på väg till ett bröllop och bestämmer sig för att hitta honom. Vad hon inte vet är att det är sitt eget bröllop han är på väg till.

Tjejen som jobbade skift

02:20 – 03:55

Det är brinnande världskrig och hemmafrun Kay Walshs make blir inkallad. Kvinnornas arbetsinsats blir livsviktig och Kay får arbete på en flygplansfabrik. Men männen där ser inte med blida ögon på sina kvinnliga arbetskamrater, utan tar varje tillfälle att jävlas.

Game 6

02:15 – 04:00

Game 6Amerikanskt drama från 2005. Nicky Rogan kastas mellan sitt yrke som teaterregissör och sin besatthet av baseball. Hans nya pjäs ska snart ha premiär på Broadway och enligt kritikerna är det den bästa hittills. Det vill säga alla kritiker utom Steven Schwimmer, som sågat hans tidigare verk. Nicky står nu inför valet att gå på sin egen premiär med risk för att bli sågad eller att gå på den avgörande matchen med sitt favoritlag, som inträffar samma dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *