Kvällens filmer: The Informant, I Am Sam, Out Of Sight, A…

The Informant, I Am Sam, Out Of Sight, Anamorph

The Informant

22:15 – 00:25

The InformantAmerikansk dramakomedi från 2009. Mark Whitrace har en lovande karriär inom ett amerikanskt livsmedelsföretag. När han berättar för en FBI-agent om hur företaget sysslar med internationell kartellbildning blir han rekryterad som informatör. Men frågan är om Mark verkligen talar sanning.

I Am Sam

00:25 – 03:05

Amerikanskt drama från 2001. Sam Dawson är en vuxen man som mentalt befinner sig på en 7-årings nivå. Han arbetar på ett kafé och är besatt av Beatles. Sam har dottern Lucy Diamond tillsammans med en hemlös kvinna som övergav dem efter att barnet föddes. Men när Lucy fyller sju år börjar Sams begränsningar bli ett problem.

Out Of Sight

21:00 – 23:20

George Clooney spelar en yrkesrånare som har mer charm än förstånd. Jennifer Lopez spelar en exemplarisk FBI-agent som präglas av kärleksdrömmar. Trots sina uppenbara olikheter dras de ändå till varandra i denna komedi baserad på Elmore Lepnards novell, regisserad av Steven Soderbergh.

Anamorph

03:05 – 05:15

AnamorphAmerikansk thriller från 2007. För fem år sedan satte New York-polisen Stan Aubray stopp för en bisarr seriemördare som förvandlade sina offer till konstverk. Frågan är om den misstänkte som sköts till döds verkligen var mördaren. När polisen hittar en död man i en grotesk konstinstallation befarar Stan det värsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *