Kvällens filmer: The kids are all right, Superman returns…

The kids are all right, Superman returns, Surf’s Up, Irene Huss: En man med litet ansikte, Nanny McPhee, Bring It On, Dödligt vapen 3, Billy Madison, Sex and the city 2, Flawless, Harry Potter och Fenixorden, Alexander, Miami Vice, Meningen med livet, Ready to rumble, Redbelt

The kids are all right

20:00 – 22:05

The Kids Are All RightAmerikanskt drama från 2010. Det lesbiska paret Nic och Jules har två barn som blivit till genom konstgjord befruktning. När dottern ska börja college vill hon få kontakt med sin biologiske far. Hon lyckas hitta honom och nu måste hon och hennes bror på något sätt få sina mammor att förstå att de behöver en pappa i sina liv (n)

Superman returns

22:05 – 01:10

Superman ReturnsAmerikansk action från 2006. Superman har varit borta från jorden i flera år och har nu återvänt. Till hans stora besvikelse har kvinnan han älskar, Lois Lane, en ny pojkvän och dessutom fått barn. Samtidigt planerar en gammal fiende att ta ifrån honom alla hans superkrafter (n)

Surf’s Up

18:25 – 20:00

Surf's UpPingvinen Cody reser från sin hemby Huttersund i Antarktis för att delta i surftävligen Big Z’s minnescup på en exotisk paradisö. Amerikansk animerad komedifilm från 2007.

Irene Huss: En man med litet ansikte

21:30 – 23:25

En äldre man korsar gatan och blir påkörd av en stulen bil. Bilen hittas senare uppeldad i ett industriområde. Irene Huss och hennes team utreder de båda dödsfallen. Den påkörde mannen visar sig vara en pensionerad polis men flickans identitet förblir ett mysterium. Hör fallen ihop? För att få svar på det måste Irene hitta biltjuvarna. Var smitningsolyckan verkligen en olycka?

Nanny McPhee

16:10 – 17:45

Nanny McPheeEngelsk långfilm från 2005. Syskonen Brown; Simon, Tora, Eric, Lily, Christianna, Sebastian och Baby Aggy, är kanske världshistoriens mest olidliga syskonskara. Barnens mamma dog för snart ett år sedan och deras pappa, Mr Brown, försöker undkomma all form av barnuppfostran genom att gräva ner sig i arbete, arbete och åter arbete. Till slut anställer pappan den skräckinjagande Nanny McPhee. Textat sid. 199.

Bring It On

19:00 – 21:00

Bring It OnTorrance är den nya kaptenen för Torosskolans populära hejarklack. Men hennes ställning hotas när hon upptäcker att den förra kaptenen kopierat konkurrentens rutiner!

Dödligt vapen 3

21:30 – 23:55

Dödligt vapen 3En stor mängd vapen har stulits från Los Angeles-polisen och naturligtvis får Riggs och Murtaugh i uppdrag att nita den skyldige. I släptåg har de den överspände Leo Getz, som lyckats övertyga radarparet att de absolut inte kan klara sig utan honom och hans expertis. Riggs möter också sin själsfrände i den tuffa poliskvinnan Lorna Cole – en kvinna med många dolda talanger… I rollerna ser vi Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci och Rene Russo.

Billy Madison

23:55 – 01:40

Billy MadisonBilly Madison (Adam Sandler) är en omogen latmask som varken har jobb eller utbildning. Han är 27 år och lever helt på pappans pengar. Han är arvtagare till Madison Hotel-miljonerna, men de enda ämnen som Billy har studerat på sistone är brudar och sprit. Sedan han lämnade skolan har livet varit en tio år lång fest, bestående av att dricka daiquiris, sola vid poolen, spela fåniga spratt och jaga vad som helst i (eller ut ur!) kjol. Men nu tvingar hans far honom att återvända till skolbänken och bevisa att han är tillräckligt begåvad för att ta över familjens firma. Han måste avklara 12 års studier på bara några veckor. Kan pundhuvudet Billy få ordning på sitt liv och förtjäna sin fars respekt, familjeförmögenheten samt kärlek från sin vackra lärarinna, Veronica? Det är värt ett försök!

Sex and the city 2

21:30 – 22:00

Sex and the City 2Amerikansk romantisk komedi från 2010. Carrie, Miranda och Charlotte är alla missnöjda med sin tillvaro och när deras vän Samanthas erbjuder dem en gratis resa till Abu Dhabi kommer det som en skänk från ovan. Under resan kommer de till nya insikter och inser att deras liv hemma kanske inte är så dumt trots allt.

Flawless

00:45 – 03:55

FlawlessAmerikansk dramakomedi från 1999. Den konservativa polisen Walter Koontz drabbas av en stroke efter att ha försökt hjälpa en granne vid ett överfall och blir förlamad i halva kroppen. För att träna upp sitt tal igen tvingas han vända sig till sin granne, den transexuelle Rusty som han avskyr.

Harry Potter och Fenixorden

18:15 – 21:00

Harry Potter och FenixordenLord Voldemort har återvänt, men magikersamfundet vägrar att inse detta. När professor Umbridge vägrar att lära sina elever att försvara sig mot onda svartkonster beslutar sig en grupp elever för att ta saken i egna händer.

Alexander

21:00 – 00:45

AlexanderMästerregissören Oliver Stone ligger bakom den här filmen om en av världens främsta fältherrar, Alexander den store. Vi följer den makedonske härföraren på hans decenniumlånga krigståg då han erövrade Persien, Egypten och en rad andra riken. Vi får även insikt i hans turbulenta privatliv och hans komplicerade uppväxt.

Miami Vice

00:45 – 04:10

Miami ViceNär en informatör, hans familj och två FBI-agenter dödas av en internationell knarksmugglarliga, får poliserna James ’Sonny’ Crockett och Ricardo ’Rico’ Tubbs uppdraget att under täckmantel ta reda på vem som läckt information till ligan. Sonny och Tubbs planerar att närma sig förbrytargängets hjärna José Yero och därefter drogbaronen Arcángel de Jesús Montoya. Under uppdragets gång träffar Sonny Montoyas revisor och älskarinna, Isabella. De inleder en kärleksaffär som riskerar att sudda ut gränsen mellan jobb och privatliv.

Meningen med livet

00:10 – 03:20

Monty Python-gänget John Cleese, Graham Chapman, Terry Jones, Eric Idle, Terry Gilliam och Michael Palin är tillbaka för att ge oss ”Meningen med Livet”. De oanständiga britterna erbjuder smakfulla sketcher som handlar om populära kroppsdelar och deras funktioner, krigens vidunder, födselns mirakel och en enastående inblick i vad som väntar oss i himlen. Ingenting är heligt för det vanvördiga Python-gänget. När du sett livet genom deras ögon, kommer det aldrig att bli detsamma. Filmen är galen, uppriktig och full av tidlösa skämt. Newsweek korar den till ”den bästa film från Englands kungar av satir”. Vinnare av Cannes Film Festival Special Jury Prize 1983.

Ready to rumble

03:05 – 04:45

Ready to RumbleVännerna Gordie Boggs och Sean Dawkins har mycket gemensamt. Båda bor hos sina mammor, arbetar på skitjobb och har stora svårigheter att skaffa tjejer. Dessutom har de en gemensam idol – brottaren Jimmy King. Varje fredag åker de för att se honom brottas på den lokala brottningsarenan. Men en vacker dag ser den opålitlige chefen för arenan till att King förlorar sin ärofyllda titel och det ser ut som stjärnans karriär är slut för gott. Gordie och Sean vill inte finna sig i detta. De bestämmer sig för att söka sanningen och hjälpa sin idol att återerövra titel och ära. Text-TV s. 690.

Redbelt

04:10 – 05:49

RedbeltKamportsexperten Mike Terry erbjuds arbete inom filmbranschen av en händelse. Trots att han alltid tar avstånd från uppgjorda matcher, tvingas han plötsligt småningom att tänka om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *