Kvällens filmer: The last castle, På västfronten intet ny…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: The last castle, På västfronten intet nytt, Miss Secret Agent, Miss Secret Agent, forts, Push

The last castle

The Last CastleAmerikanskt actiondrama från 2001. General Irwin döms i krigsrätt till ett långt fängelsestraff. Militärfängelset han kommer till kallas för ”The Castle”. Det drivs med järnhand av överste Winter. Aldrig har någon ifrågasatt Winters metoder, men Irwin ställer till problem för Winter.

Trailer för The last castle

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:40

På västfronten intet nytt

Amerikanskt krigsdrama från 1930. Sju tyska skolpojkar går ut som frivilliga i första världskriget 1914. De får skåda krigets fasor med egna ögon i krigets skyttegravar. Baserad på Erich Maria Remarques roman.

Filmen visas på SVT1 klockan 01:25 – 03:05

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentAmerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Trailer för Miss Secret Agent

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Miss Secret Agent, forts

Amerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Filmen visas på TV4 klockan 22:20 – 23:35

Push

PushKanadensisk-amerikansk action från 2009. En grupp amerikaner gömmer sig utanför landets gränser för en av den amerikanska regeringens långa armar. De använder sitt övernaturliga och telekinetiska kunnande för att tillsammans, vid ett sista försök, lyckas fly undan organisationens horisont för all framtid.

Trailer för Push

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:20