Kvällens filmer: The last stand, Take shelter, Prosecuting Casey Anthony

The last stand

Idag tisdag den 9 maj sänds följande filmer på TV: The last stand, Take shelter, Prosecuting Casey Anthony

The last stand

The last standAmerikansk thriller från 2013. Efter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval. Istället ska han handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när knarkkungen Gabriel Cortez lyckas rymma från en FBI-eskort. Skådespelare: Forest Whitaker, Zach Gilford, Christiana Leucas, Arron Shiver, Arnold Schwarzenegger.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Take shelter

Take shelterAmerikansk thriller från 2011. Curtis LaForche lever ett lyckligt familjeliv. Men plötsligt börjar han drömma hemska drömmar om ett fruktansvärt oväder som närmar sig. Han håller händelsen för sig själv, och börjar tvångsmässigt bygga ett skyddsrum i trädgården. Det får negativa effekter på äktenskapet och på relationen med grannarna, men det värsta är Curtis rädsla för att drömmarna kan vara sanna. Han är rädd att synerna tyder på att en katastrof är nära, så han pratar med Samantha och sätter deras relation på prov. Skådespelare: Tova Stewart, Shea Whigham, Katy Mixon, Michael Shannon, Jessica Chastain.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:25

Prosecuting Casey Anthony

Prosecuting Casey AnthonyAmerikansk dramadokumentär från 2013. Det dramatiska rättsfallet mot Casey Anthony, som var anhållen för mordet på sin tvååriga dotter Caylee, fick stor uppmärksamhet i USA. Många menade att det fanns överväldigande bevis för att Casey var skyldig, och hennes frikännande kom därför som en chock. Skådespelare: Elizabeth Mitchell, Oscar Nunes, Rob Lowe.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *