Kvällens filmer: The Losers, Kites, Rim och hennes systra…

Idag söndag visas följande filmer på TV: The Losers, Kites, Rim och hennes systrar, Min låtsasfru, The client list, The girl with the dragon tattoo, The girl with the dragon tattoo, forts, 10 Years

The Losers

The LosersThe Losers är en CIA-grupp som skickas till Bolivia där de ska ta hand om en vapensmugglare. Men de blir lurade av sin uppdragsgivare Max som försöker få dem dödade. De överlever men de kan inte återvända hem om de vill behålla livhanken så istället börjar de nya liv i Sydamerika. Men en dag dyker Aisha upp. Hon erbjuder dem möjligheten att oupptäckta ta sig in i USA igen för att hämnas på Max.

Trailer för The Losers

Filmen visas på Kanal 9 klockan 03:00 – 04:25

Kites

KitesJay har lämnats att dö mitt i den mexikanska öknen. Han överlever mot alla odds och som av en ödets nyck träffar han Natasha. En häftig kärlek uppstår trots att de kommer från skilda kulturer och pratar olika språk. Men Natasha är redan förlovad och hennes fästman tänker inte släppa taget.

Trailer för Kites

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:00

Rim och hennes systrar

Svensk dokumentär från 2015. När bomberna började falla över Rims hemby Tall Khalakh i Syrien fanns det bara en utväg – att fly. Nu lever hon ett osäkert liv i Libanon, precis som alla sina systrar och resten av släkten. Ingen vet när de kan återvända. En dokumentär om hur det är att leva som syrisk kvinna i skuggan av ett krig, av Leyla Assaf-Tengroth. 21/5.

Filmen visas på SVT2 klockan 23:55 – 00:55

Min låtsasfru

Amerikansk komedi från 2011. Den framgångsrike plastikkirurgen Danny bär vigselring och låtsas vara olyckligt gift för att få kvinnor på kroken. En dag träffar han drömkvinnan, Palmer. För att förföra henne får Danny sin assistent Kathrine att låtsas vara hustrun som han ska skiljas från. Snart är han dock intrasslad i ett nät av lögner. Skådespelare: Nicole Kidman, Elena Satine, Jennifer Aniston, Adam Sandler.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:20

The client list

The Client ListAmerikanskt drama från 2010. När Samantha och hennes man blir arbetslösa tar hon ett jobb på en massagestudio utan att inse att de anställda är prostituerade. När polisen gör razzia hos företaget och Samantha grips blir hon nyckelvittne i ärendet, sätter högdjur i handbojor och får en liten stad i Texas på fall. Skådespelare: Sonja Bennett, Lynda Boyd, Chelah Horsdal, Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears.

Trailer för The client list

Filmen visas på TV3 klockan 00:25 – 02:10

The girl with the dragon tattoo

The Girl with the Dragon TattooAmerikansk thriller från 2011. Mikael Blomkvist döms för förtal och i väntan på sitt fängelsestraff tar han en paus från journalistiken och jobbet på tidningen Millenium. Han anställs av den rika affärsmannen Henrik Vanger och får hjälp av den struliga hackern Lisbeth Salander för att lösa det gamla fallet om vad som hände med Harriet Vanger för fyrtio år sedan. Skådespelare: Stellan Skarsgård, Christopher Plummer, Steven Berkoff, Daniel Craig, Rooney Mara.

Trailer för The girl with the dragon tattoo

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

The girl with the dragon tattoo, forts

Amerikansk thriller från 2011. Mikael Blomkvist döms för förtal och i väntan på sitt fängelsestraff tar han en paus från journalistiken och jobbet på tidningen Millenium. Han anställs av den rika affärsmannen Henrik Vanger och får hjälp av den struliga hackern Lisbeth Salander för att lösa det gamla fallet om vad som hände med Harriet Vanger för fyrtio år sedan. Skådespelare: Stellan Skarsgård, Christopher Plummer, Steven Berkoff, Daniel Craig, Rooney Mara.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:25

10 Years

10 YearsEn romantisk komedi om en grupp vänner som återförenas på en klassträff och snart märker att de, trots de tio år som passerat sedan skoltiden, fortfarande inte är riktigt vuxna. Jake älskar sin flickvän och har frieri i tankarna, men läget förändras när han än en gång träffar sin flickvän från förr. Jakes kompis Cully gifte sig med sin hejarklacksledare till flickvän och har sett fram emot klassträffen där han hoppas på att kunna be alla de han mobbat om ursäkt, men efter att ha druckit lite väl mycket faller han istället in i sina gamla mönster. Samtidigt ägnar sig de gamla rivalerna Marty och A.J. åt precis samma sak som de gjorde för tio år sedan – att försöka imponera på den snyggaste tjejen i klassen. Reeves har blivit en känd rockstjärna, men är fortfarande för blyg för att prata med tjejen han var kär i under skoltiden. Under kvällen hittar såväl gamla vänner som gamla fiender tillbaka till varandra, medan kärlek uppstår på de mest oväntade ställen.

Trailer för 10 Years

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 00:10