Kvällens filmer: The mummy, Total recall, Den perfekta stormen

The mummy

Idag torsdag den 13 januari sänds följande filmer på TV: The mummy, Total recall, Den perfekta stormen

The mummy

The mummyAmerikansk actionskräckfilm från 2017. Legosoldaten Nick Morton hittar av en slump graven av en kvinnlig farao, Ahmanet, i det antika Egypten under en intensiv vapenstrid i Mellanöstern. När han och den brittiska egyptologen, Jennifer Halsey, försöker att gräva fram relikerna återuppstår Ahmanet från sin sarkofag. Driven av hämnd och med planer att förslava hela mänskligheten.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om The mummy

Total recall

Total recallAmerikanskt sci-fidrama från 1990. Året är 2084 och byggarbetaren Douglas Quaid upptäcker att hela hans minne är ett chip som implanterats i hans hjärna. I själva verket är Quaid en hemlig agent som blivit ett hot mot myndigheterna, som därför uppfunnit en lågmäld livsstil åt honom. Efter att ha fått reda på sanningen reser han till Mars på jakt efter svaren om vem han är, och vem som planterat in hans minne.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:05. Läs mer om Total recall

Den perfekta stormen

Den perfekta stormenAmerikansk action från 2000. Fiskefartyget Andrea hamnar mitt i vad meteorologerna kallar den perfekta stormen. Det är århundradets värsta storm med 30 meter höga vågor. Fartyget är fångat mitt i Atlanten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Den perfekta stormen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *