Kvällens filmer: The Proposal, Historien om Liz Murray, O…

The Proposal, Historien om Liz Murray, Obsessed, I skottlinjen, Wallander – vittnet, Melissa P.

The Proposal

21:00 – 23:15

The ProposalInför hotet att bli utvisad från USA och mista sitt jobb som tuff förlagschef meddelar Margaret att hon ska gifta sig med sin assistent Andrew. Han ställer motvilligt upp, men bara på vissa villkor. Amerikansk romantisk komedifilm från 2009.

Historien om Liz Murray

16:00 – 17:50

Baserad på en sann historia. Liz Murray tas om hand av sina kärleksfulla men drogberoende föräldrar.

Obsessed

22:00 – 00:20

ObsessedDerek Charles är en framgångsrik kapitalförvaltare som just har fått en rejäl befordran. Han är lycklig med sin karriär och i sitt äktenskap med den vackra Sharon, men när Lisa, en vikarie på arbetsplatsen börjar förfölja Derek hamnar allt han har arbetat för i fara.

I skottlinjen

00:55 – 03:15

Secret Serviceagenten Frank Horrigan jobbar för presidenten, men kämpar fortfarande med skuldkänslor sedan president Kennedys mord på 60-talet. När en galen yrkesmördare börjar terrorisera Frank med telefonsamtal om hans misslyckande med att rädda Kennedy och hotar att avrätta presidenten måste handla snabbt för att skydda presidenten till alla pris. Men har han vad som krävs?

Wallander – vittnet

21:00 – 22:00

Svenskt kriminaldrama från 2010. Under en rättegång om människohandel i Ystad tingsrätt utsätts både Wallander och åklagare Katarina Ahlsell för dödshot. Situationen får dem att se på sina yrken med nya ögon. Samtidigt har en liten flicka sett något fruktansvärt och gömmer sig nu någonstans i Ystad. Flickan kontaktar Wallander och snart är han indragen i en härva där både hans och flickans liv är i fara. Åldersgräns 15 år.

Melissa P.

04:00 – 05:35

Melissa P.Filmen handlar om Melissa P:s uppdiktade självbiografi. Melissa P. är en siciliansk tonåring vars sökande efter kärlek snabbt övergår i en chockartad sexuell upptäcktsresa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *